كردي تو flac درم نمياري ها (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط POONEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
كردي تو flac درم نمياري ها (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط POONEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال؟نقل قول:
من یا با لپ تاپ آهنگ گوش میدم یا با هنذفری...
flac باشه یا mp3 فرق میکنه؟
عزیزم من تو یه دهات دور افتاده هستم که CD اورجینالش نیست. والا زود می خریدم Flac میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندین ساله هر موقع میرم شهر یا مرکز استان CD اورجینال میگیرم خودم FLAC میکنم. خوشبختانه اکثر آلبوم های داخلی معروف رو بصورت FLAC دارم
اینم چند ماه باید صبر کنم مسیرم بخوره شهر که بگیرم FLAC کنم
از مدیریت تقاضا میکنم با این فرد بی ادب برخورد کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من لپ تاپ و هندزفری ندارم. یه سیستم آمپلی فایر حرفه ای 5.1 Denon دارم وصله به PC . با این دستگاه واقعاً کیفیت Flac برام فرق میکنه تا MP3نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeddj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده ضعیف
ترانه های خیلی ضعیف
ملودی های تکراری
تنظیم های ضعیف
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
راستی با سیستم ماشین میشه flac گوش داد؟؟؟
خیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeddj [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بر فرض هم میشد تو ماشین صدای موتور و محیط نمیزاره کیفیتش رو درک کنی
من نميدونم چرا الكي الكي اينقدر با اين ادم خوبه حال كردم.شديد.يه چي تو مايه هاي كلنجاره محسن(sm77)
(sm77)نقل قول:
هر کی خوشش نیومد گوش نکنه(sm70)(sm70)یه بار بیشتر کل البوم گوش نکردم زود ادم قضاوت کنه ولی حداقلش اینه پسرفت نکرده درجا زده(sm120)