آهنگ جدید حمید عسکری به نام مرداد به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید حمید عسکری به نام مرداد به زودی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا شب
اندی " خط قرمز"
کارگردان : کوجی
آهنگ و ویدئوی جدید سیامک عباسی " روزای خوب " >> به زودی ...
موزیک ویدئو های جدید " سامی بیگی " " علی پیشتاز " و " باراد " >> به زودی ...
همکاری دوباره ساسی مانکن و علی پیشتاز بعد از 7 سال......
سلام و خسته نباشید به همه دوستان و بچه های زحمت کش موزیک باران.دوستان 5 یا 6 روز پیش حسین کشتکار تو برنامه
"شبهای شیدایی" اجرا داشت که تو اهنگه میگفت: ایرانه من ایرانه من ایران تو سرمشقی وطن.
خیلی گشتم ولی پیداش نکردم.
التماستون میکنم یکی برام این اهنگ رو پیدا کنه و لینکشو بذاره.خیلی واسم مهم هست.توروخدا کمک کنید اهنگ رو پیدا کنم
بچه ها کمکم کنید.خواهش میکنم...
(sm127)(sm145)(sm145)(sm81)(sm74)
تاریخ پخشو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدئوی اون شبو میخوای یا اهنگ اون تیکه که اجرا میکنه؟؟؟
انقد جیلیز ویلیز نکن(sm120)دروغم نگو مال 4 شب پیش بود(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما:(sm120)
الهی فدات بشم من.خودشه.میشه تصویریشم بزاری؟
خواهشا...(sm127)
الهی فدات بشم من.خودشه.میشه تصویریشم بزاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشا...(sm127)