ایران می بره (sm81) با تک گل شجاعی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ایران می بره (sm81) با تک گل شجاعی (sm2)
آرژانتین خیلی قویه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ولی میشه وقتی تا 40 متریت هیچ بازیکن حتی همرنگ هم نیست، به پاس دادن فکر کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاج صفی و خسرو حیدری ریده بودن
لباس فقط فرانسه خيلي شيك بود بي شرف (sm14)
من اولش 0-0 زده بودم، تا دیدم حقیقی تو گله، گفتم یه گلو میخوریم، نهایتا 1-1 زدم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي دفاع رو ميذاري بال انتظار نداري بهتر باشن كه ؟؟(sm100)
تا الان هر چی احساسی زدم تخمی از اب در اومده (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگلیس و اسپانیا احساسی زدم ریدم
پرتغال هم حرف اون شتره رو گوش دادم باز ریدم (sm14)
ایران با 2 امتیاز صعود نمیکنه.اگر واقعا هدفشون صعوده باید جهانبخشو بیارن ببازن هم اشکال نداره(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر تو سرعت مشکل داریم، بازیکنای ما مثل موتور گازی میمونن... جلو آرژانتین تو هر کورس، 10-15 متر عقب میفتن (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نظر سنجی فرانسه لباسش اول شد لباس ایران 31 (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شتره كه داد گرده هممون بي پدر (sm2)
حیف، تو همچین بازی، بازیکنی مثل پیام صادقیان خیلی به دردمون میخورد (sm25)
خدا کنه اتفاقی کامبیز رو نشون بدن (sm14)
یه خداداد و یه مهدوی کیا داشتیم میزدیمشون(sm98)
همه تون میرینید من زدم ایران (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیماریا تو زمین راه هم بره، دو سه متر از خسرو حیدری و منتظری جلوتره (sm70)
منم زدم ایران گور بابای امتیاز(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تیم 98 بود، حداقل سه تا به این نیجریه میزدیم (sm25)
رو لباس ايران خيلي جو دادن در اون حدم بد نبود خدايي ولي (sm14)نقل قول:
آفرین بر تو جوان آریایی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ایرانم امیدوار شدم
نیمه دوم بال ها رو عوض کنه بیت اشور و جهان بخش بیاره
اولين مساوي جام و اولين بازي بدون گل جام به اسم ايران ثبت شد (sm14)
كاش مساوي زده بودم (sm98)
تبریک هم میگه (sm70)
(sm118)
همون كه ديشبم گفتيم اگر يك امتياز بتونيم بگيريم همينوبازيه شد (sm14)
سرود گذاشتن (sm2)(sm30)
تيم قهرمان ايران (sm30)(sm2)(sm59)
20 امتیاز ققط به خاطر اینکه حرف امین رو گوش دادم پرید (sm98)
اول زده بودم مساوی (sm25)
خوب بود --- (sm111)
10 امتیاز گرفتم (sm59)
تا آسیا بعد از شکست ژاپن و استرلیا باز هم به ایران تکیه کنه(sm30)
قهرمان بمان ایران (sm19)
نقل قول:
(sm25)
واسهوخودمم پريد اگر ميدونستم نيجريه اين مساوي ميزدم (sm98)
تنها نکته ی مثبت بازی دوندگی بازیکناست
اوه یادم نبود امتیازا دوبرابره
20 امتیاز گرفتم(sm59)
خسرو نیمه اول ریده بود ..ولی نیمه دوم بهتر بود ...
(sm30)نقل قول: