افرین بتو منم شنیدم تعجب کردم گفتم یجا فرق میکنه ولی اصن یادم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین بتو منم شنیدم تعجب کردم گفتم یجا فرق میکنه ولی اصن یادم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اینارو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال مثل سال قبلم نیست
امسال بی تو شعر میخونم
این اولین ساله که وقت عید
تو چشم تو خیره نمیمونم ... (sm50)
متصل(sm74)(sm88)
آقا دوستانی که این سریال شهرزاد مزخرفو میبینن:الان یعنی قباد حرومزادس؟(sm120)
پ.ن:تو خونه میبینن ما هم مجبور میشیم این مزخرفاتو ببینیم(sm120)
مثل جان اسنو حروم زادس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل سریال دیدن نیستم نمیدونم قضیه این جان اسنو چیه.(sm120)نقل قول: