خیلی بعیده.. 9 امتیاز داریم باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بعیده.. 9 امتیاز داریم باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببار آسمون (sm50)(sm118)
چقدر زود داره تموم.میشه عید(sm172)
(sm169)
همه تیما که دوم میشن هم امتیازاشون بالاستت .اونا هم با یه مشت قزمیت مثل لائوس و تاجیکستان و... بازی میکنن امتیاز جمع میکنن (sm70)هرچند منم بعید میدونم نریم مرحله بعدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما دخالت نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی ها از حد گذروندن ، اما اینبار دیگه کوتاه نمیام . به کسی هم مربوط نیست که من کیم و شغلم چیه و چه کاره ام ، یه بار دوبار ولی اینبار دیگه کوتاه نمیام . هیچی نمیگی طرف بیشتر گوه اضافی افاضات میکنه . از یکی دیگه نقل میگیه هر چی میخواد میگه . به تو چه مربوط که من تو 6 ماه ارسالام شده اینقدر . به تو چه مربوط که من چه کاراه ام و ... فک میکنه میام اینجا چهار تا شوخی میکنم خبریه . فک میکنه نمیدونم پخ و ... به گوش من نمیرسه . من خالی بند به تو چه که دخالت میکنی .
5 تا تیم دوم میرن آخهنقل قول:
بازی ایران و سوئد به خاطر در حاشیه رفت شبکه ورزش (sm120)دمشون گرم در حاشیه حساس تره (sm120)
من از الان استرس گرفتم 13 به در رو چی جوری با فامیل به در کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ جا جدول هارو نزده ببینیم اوضاع چه جوریه (sm120)منم میگم میریم دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]