(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ازت ناراحت نیستم عزیزم این فکرو نکن یه حرفی بود زدی منم جوابت رو دادم پدر کشتگی که نداریم(sm10) اون درد دلتم که میگی یهو حمله میکنن منم یکی از اون حمله کننده گان هستم چرا دروغ بگم ولی یه ماهی میشه به نت دسترسی نداشتم رمز اینستاگرامم یادم رفته دیگه نمیتونم کامنت بزارم همینجوری مثل بز نگاه میکنم حسرت میخورم این حمله های که من میکنم با چند نفر از دوستام فقط یا بخاطر چاوشی بوده یا پرسپولیس تو پیج مسی و رونالدو و غیره نمیریم محدودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
موقعیت سختیه ناموسن (sm74) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای باباع حواسم نیست چقد شوتم دوباره اسکرین شاتی که دادی رو نگا کردم خطُ روی ده مگ بستن که ، به خاطر همینه خب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باید سرعتت تا 300-1200 برسه
از مدیافایر امتحان کن ببین چنده (sm148)
من به تو افتخار می کنم ! تو عزیز دلمی دل انگیز (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Xenia Tchoumitcheva
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جان ببین Snr هادی هم شد مث مال تو (sm121)
مرا بردند دریا
پیش ماهی ها رها کردند
مرا از چشم های آبی ات دریا
جدا کردند ... (sm50)
(sm137)(sm79)(sm242)
بیاین اینجا سرعتم بهتر شد (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) باز که داری 1607 دانلود میکنی ...نقل قول: