[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این آلبوم یادش بخیر
حیف شد ادامه ندادن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این آلبوم یادش بخیر
حیف شد ادامه ندادن ...
آره چند وقت پیش عکس شناسنامشو دیدم واقعا مملکت مسخره ای داریم ما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
این پیام صالحی سیس عجیبی داره ... اوایل شبیه اردوغان آتالای بود و حالا یه چیزی بین نیکلاس کیج و حسن ریوندی ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا داره گرم می شه، به قولِ محسن خان:
آمد تابستان جانها، ای شاخ تر از بابا ـ برقص آ
ای شاه کولر پرور، مانند شیر سماور ـ برقص آ
(sm100)
مرد دوره زن بچرخ زن مَردو دور زدن
ایول به اون چشمات چشمات (sm50)
مجهز به موشک انداز هلیکوپتری (sm120)
- (sm50)
اسی هاست خوب سراغ داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی هست ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز جهانی بدون دخانیات بر آحاد بدون دخانیات ها تهنیت باد ...
اگه کسی از اهالی هست اومدیم سلامی عرض کنیم (sm59)
بازگو اي به کنار دگري خفته ي من
چه کند با غم تو اين دل آشفته ي من
چه کنم دل به که بندم به کجا روي کنم
بازگو اي به کنار دگري خفته ي من (sm50)
نقل قول:
این آپشن چرا رو پراید نیست من اعتراض دارم آقای قاضی
نه به وانت(sm2)
عزیزترینم
تو زیباترین بودی
چه هنگام مرگ چه پس از مرگ در دیدارهای شبانهمان (sm50)
هر جا میری پر شده از دادن(sm138)
خو میخوای بدی برو بدههههه یه دادن این همه داد و فریاد نداره که(sm138)
مدیونی اگه فکر کنی منظورم چیزی به غیر از رای باشه...
دو چشم باز به یک سقف خالی از همه چیز (sm50)
(sm120)
(sm2)
ناله را هر چند می خواهم که پنهان برکشم
سینه می گوید که من تنگ آمدم فریاد کن (sm50)
(sm50)
من هر روز صبح بیدار میشم با امضا پای برگه های رخداد و فاجعه
هر روز حادثه ، هر روز حادثه
من افسرده نیستم ،
این واقعیت ها غرق کرده قایق بی پاروی من رو تا ته ... (sm172)
- (sm50)
دلم گرفته و می خواهمت چه کار کنم
که از خودم که تویی تا کجا فرار کنم (sm50)
(sm120)
الی نظرت درباره madison beer ؟
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظری ندارم(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیرم که خلق را به فریبت فریفتی
با دست انتقام طبیعت چه میکنی (sm50)
(sm50)
آ ﺧﺪﺍ، ﺍﻣﺸﺐ می خوام همه را ببخشم.
ﺧُ ﺑﺎ ﻛﺪﻭﻡ ﺷﺮﻭﻉ ﻛﻨﻢ ؟!؟!
(sm148)
چه کلاسی هم میزاره (sm2) بُریم مَشَ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در این خانه تنها
تنها غم عالم به دلم ریخته بود (sm50)
(sm120)
(sm2)فک کن طرف یه روز شخمی داشته اینو هم ببینه دیگه به خشم کائنات ایمان میاره(sm2)
(sm2)
(sm2)