حالا سوزان روشن و شراره و سپیده بود یه چیزی .. (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا سوزان روشن و شراره و سپیده بود یه چیزی .. (sm2)
اصن ربطی نداره
میتونی بگی علاقه ای ندارم به صداشون و آهنگاشون ولی اینجوری که تو میگی نمیشه ..
در ضمن مهستی هم خیلی از هایده سنگین تره (sm2)
بعدشم شکیلا رو من از نظر شخصیت و هنرش گفتم که خواننده بزرگیه
ولی خب من زیاد علاقه ای به سبک خوندنش ندارم به غیر از چند آهنگ که فوق العاده زیباست صداشم خیلی قشنگه (sm50)
به هر حال نمیشه اینجوری قضاوت کرد گوگوش آهنگ قشنگ زیاد داره ترانه قشنگ خیلی زیاد داره دلیل نمیشه این حرفت اصلا منطقی نیست
هر کی یه سلیقه ای داره ... من زیادی حساسم رو انتخاب خواننده هام همه آهنگی گوش نمیدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا درگیر نکنی مگه ضرر بهت میرسونه غیر از اینه که هرچقدر آهنگای خوب و قوی بیشتر بشنوی لذت بیشتر می بری؟ صحبتم در مورد ترنس نیستا حالا هر سبکی باشه، دلیل اینکه دامنه بی انتها موسیقی رو برای خودت صرفا محدودش میکنی به چند تا آرتیست خاص متوجه نمیشم (sm120)
(sm2)ولی خب عبدالماکی از گوگوش و لیلا خیلی سنگین تره و بهتره (sm2)(sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی جواب نقل اون روزم رو ندادی
سرعتت چجوریاست؟ (sm10)
مفتشی مگه؟(sm3)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حواست باشه هادی این حرفت نیش دار بود مگه من فقط عبدالمالکی گوش میدم نفله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه خودش اول خبر داد آی ملت بیاین ببینین سرعتم رفته بالا و اینا (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری لذیذ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تا اوضاعش خراب بود..داد و شیون میکرد..الان که زده ترکونده به رو خودش نمیاره
شیرینیتو داد؟(sm2)