کسی اینجا اسپیکرش میکرو لب هست ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی اینجا اسپیکرش میکرو لب هست ؟
من قراره اینو بگیرم ...من رندر گیریم بیشتر از cpu کار می کشه ..تا gpuنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB: 1,460,000
یه شرکت می زنیم ..همتین و چش هیز اینترتیمنت کمپانی ویت برودرس ویهوت اسمال برودرسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4790 corei7 کارتو راه میندازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
xeon هم خوبه ولی برا سرور استفاده میشه
من میخوام ساری شرکت بزنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از من میکرو ماچهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتی این برند واسه 10 سال پیش جواب میداد نه الاننقل قول:
مثلا قدیما میگفتن وایتکس خوبه ! (sm2)
core i7 5930k ...قراره بگیرمنقل قول:
اشترم بذار رو 20
هولی شت اصلا نفهمیدم منظورتو (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیونه اون برادران میزاریمنقل قول: