نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link
محدودیت همیشه هست (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
من دوتا روتر بیسیم دارم یه Mikrotik یکی هم TP-Link
محدودیت همیشه هست (sm120)
me 2 (sm59) جدیدا فقط از 1 تا 1.30 سرعت رو 20 ـه... از 1.30 تا 8 میره رو 1.600 - 1.800... (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدانم آخه به فک کردم چون مثلا لینک آپلود بوی امیر که میذاره تا 500 و 400 بیشتر نمیره منم فک کردم لیچ کنم بازم همینه به خاطر اکانت رایگان ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی الان از باران یه لینک انداختم تا 1 مگ هم رفت .. (sm54) خیلی خوبه .. (sm128) حیف که نمیشه فایل فرهنگی انداخت توش (sm2)(sm222)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خوب ایول (sm111)
پارسال اصن اینطوری نبود تایم شبانه سرور خارجی هیچ وقت از 600-700 بیشتر نمیشد داخلی هم فوقش 1300-1400
بعد از یک سال به تدریج گام به گام شیر فلکه رو برام زیادتر باز کردن (sm120)
دمت گرم(sm42) الان تست کردم از باران انداختم رفت بالا تا 1 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه فک کردم اینم اگه لیچ کنم مث همون لینک آلبوم تا 500 بیشتر نمیره .. به همون خاطر گفتم (sm59)
محدودیت هم بردارن دیگه عالی میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
محاله یه روزی این اتفاق بیفته (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
آره آی آر زدم واسه آپلود از سایت دیگر ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرستو کجاست !؟ (sm81)