چَرا ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چَرا ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 20 دی مصادف با الثلاثاء جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 10 زانویه 2023 روز جهانی افراد عجیب و غریب است
این روز را اختصاصاً به سینجول و الیاس و پیمان و حسین تبریک می گوییم ...
امروز 20 دی مصادف با الثلاثاء جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 10 زانویه 2023 روز جهانی دوستداران پنیر است
این روز خوشمزه بر آحاد دوستداران پنیر من جمله خودم تهنیت باد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم همه این روزا مختص توعه.. همینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افراد عجیب و غریب رو خواستم خودمم بنویسم گفتم بزار حسین و پیمان رو بزارم تا تابلو نشه ...(sm2)دست پیش رو گرفتم پس نیفتم ...(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خداحافظی دو جنبه داره ...
1- بچه سوسولی که سریع احساسی میشه ...
2-انتظارشو نداشته که همچین برخوردی باهاش بشه شوکه شده و گفته چرا من ...؟! من که از خودتون بودم و هر سازی زدین رقصیدم و گوش به فرمان بودم ...
معلومه 2 ...
نقل قول:
میگم که چیزه ..
ولش کن .... (sm120)
نمیدونستی من جهانبخشی چند آتیشه ام؟؟
بعد شادمهر فن این و سیروان و احسان خواجه امیریم
(sm122)(sm122)(sm122)
(sm2)
(sm2)میگم همه رو یه جا بزار تا دیگه حمله نکنم ...(sm2)باران رو یادت رفت ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه نظر منو در مورد سیروان نمیدونی ...(sm2) سالها پیش تو همین انجمن هم گفتم سیروان آفت موسیقیه ... و اگر سبکش ادامه پیدا میکرد همین جنازه از موسیقی هم باقی نمی موند ... خواجه هم میندازه تو دیافراگم و از دماغ میده بیرون ... (sm120)سالی یه تیتراژ از سرشم زیاده ...(sm120)
در کل سلیقه موسیقیایی افتضاحی داری ...(sm2)
حالا خوبه جهانبخش مثل اون یارو پرواز همای نگفت گولوم زِدن ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارمغانی سرمربی تیم ملی بسکتبال :
باید سریعتر بازی کنیم و در فاز دفاعی فعالتر و فشردهتر باشیم. باید بازیکنان قدبلند را از باکس بیرون بکشیم و از آنجا به حلقه حمله کنیم. زمان بسیار کم و نهایتا یک هفتهای در اختیارمان است. باید این تغییرات را از نظر تاکتیکی اعمال کنیم و سیستم را جا بیندازیم تا با کسب دو پیروزی دل مردم را شاد کنیم.
این حرفش مثل اون جمله باید ارتباط بین هافبک و خط حمله رو قطع کنیم بود ...(sm120)
آخه یه بچه هم ببینه میفهمه که مقابل دفاع زون همیشه مشکل داشتیم و داریم ... دلیلشم مشخصه کندی و تنبلی ... محمد جمشیدی که مثلاً کاپیتانه وقتی میبینه حریف زون زده یادش می افته بهش میگن ام جی فاز جردن برمیداره ... بچه هم میدونه تو این مواقع باید توپ رو چرخوند ... دفاع هم که قربونش برم هر چیزی هست جز اگرسیو ... نهایت بتونن دفاع دو یک دو رو نصفه نیمه اجرا کنن ...
سطح بسکت ما همینه بالاتر نمیره ... مربی عوض کردن دردی دوا نمیکنه
بازگشت چندین و چند باره موزیک باران کبیر به آغوش کاربران محترم را گرامی می داریم ...
نقی معمولی : آقای x رِ ر بگو که ...
ارسطو عامل : آقای y رِ ر بگو که ...
بابا پنجعلی : yz
ولی آهنگش خوب بود یاد جشنواره و سیمرغ بلورین افتادم ...(sm2)
عظمت موزیک باران کبیر ...(sm146)(sm120)
به جا مانده از برف چند روز پیش ...(sm120)
برای کسانی که در بستن کراوات مشکل دارن از جمله خودم ...(sm120)
(sm120)
این اسکلو ...(sm120) حالا میخوای تسویه حساب کنی چرا خودت سوال میکنی و جواب میدی ...(sm2)یکی بهش بگه اونایی که این سوال رو داشتن که چرا کم کاری رو با مدرک نشون بده ...(sm2) بابا خواننده بدبخت بیت کوین از کجا بیاره ...(sm120)همه که شهرام صولتی نمیشن ...(sm2)
حسین و پیمان هنوز پیدا نکردین آدرس جدید رو ؟...(sm2) ببینم چقد طول میکشه ...(sm2)
یادش بخیر مادر جان مینا اسطوره ی پیدا کردن آدرس جدید بود ...(sm2)رکورد دست خودشه بعیده حسین بهش برسه ...(sm2)
یه مثلی از قدیم میگفتن که زن خوشگل مال مردمه ... مثل اینکه دنیا هم داره به این سمت میره ... البته خب مشکلات اقتصادی هم دلیل بزرگیه چون زن خوشگل پول زیاد میخواد ...
موزیلا چقد بد شده ... آپدیت 109 دقیقاً شده عین کروم ... اکستنشن ها رو از نوار بالایی هاید کرده مثل کروم ... خب اگه اینطوری باشه که کروم خیلی بهتره ...
نقل قول:
چشم و هم چشمی اوس کوروس ...(sm120)
زندگی خرج داره ...(sm120)
افول ...(sm120)
درآمد آمازون = 70 تا کشور دنیا
46 درصد از 500 شرکت غول دنیا ...
ارزش واقعی پول با دلار 40 تومانی ...
50 هزار تومان برابر با 5 هزار تومان
500 هزار تومان = 50 هزار تومان
5 میلیون تومان = 500 هزار تومان
50 میلیون تومان = 5 میلیون تومان
500 میلیون تومان = 50 میلیون تومان
5 میلیارد تومان = 500 میلیون تومان
افول یعنی این ...
تف تو کیونت من دو روز نبودم تازه ادرس جدید رو دیدم(sm2)نقل قول:
2 روز ...؟(sm2) حالا خوبه سوئیچ شد رو این آدرس وگرنه رکورد مادر جان رو میشکوندی ...(sm2)نقل قول:
خبر میاد تو بی بی سی که خوشحالی ارسلان مطهری رو سانسور کردن تو بازپخش و خلاصه بازی ... اون وسط اسم ورزش 3 هم میاد به اسم سایت غیردولتی ...!!! ببین مافیای پژمان راهبر با میلیاردها تومن پول دولتی و سایت آنتن رو اینجوری تطهیر میکنه و بعدش میگه مرجع اخبار ورزشی ...!!!
بازی رسانه ای یعنی همین ...
مگه چند روزه بالا اومده؟ اره سوییچ شد ولی فروم سوییچ نشد.. سایت اصلی رو زدم اومد(sm120)نقل قول:
3.4 روز پیش که تو گوگلم زدم عن نیاورد(sm120)
دقیقاً 25 دی بود ...(sm120)نقل قول:
گوگل که کلاً همه چی توش هست جز آدرس جدید موزیک باران ...(sm2)
(sm160)خانومی های گل فروم دقت کنین ...(sm144)
حسین جون دقت کن این دیگه آدرس جدید نیست پوستت اوف میشه عزیزم ...(sm2)
دیگه از این واضح تر نمیشه ...
دوران خاتمی رو شیب نسبتاً مناسب ... فقط سال 83 رو نگاه کنین بعد از حمله به عراق و همراهی ایران چقد قدرت خرید بالا رفته به خاطر باج دادن جرج بوش ...
سال 84 با ظهور مموتی یهو برمیگردیم به سال 80 ... تاثیر افکار پوپولیستی در گشایش اقتصادی کاملاً واضحه ...
سال 88 رو نگاه کنین ... حمایت اوباما از آخوندا و نامه نوشتن به فرزانه ...
89 رو نگاه کنین چقد کشیده پایین بعد از جواب ندادن به نامه ...
90 بعد از تحریما که طبیعیه ...
93 رو نگاه کنین ظهور کلیدساز بنفش و خرجامش ...
و اوج فاجعه سال 99 بعد از حوداث سال 98 و به تاریخ پیوستن اسهال طلبی ...
نتیجه : معیشت گره خورده به سیاست خارجی ...
احسان.. رفیقت دنی الوز رفت زندان، یادِ این پست و کامنتاش افتادم(sm2)
اشتباهی رفته بود زندان زنان ...(sm2) این راسل هم اعجوبه ای بود واسه خودش ...(sm2)نقل قول:
یادش بخیر بارسا تو اوج بود داشت میرفت برای سه گانه دنی تو اوج بود من گفتم دنی آلوز باید بره ...(sm2)آخر فصل رفت ...(sm2)یکی از بچه ها میگفت چجوری ممکنه ...؟(sm2)
سندی دیگر از فوتبال مافیایی ایتالیا ...