ببر بذار سر جاش شر نشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببر بذار سر جاش شر نشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I'm hooked on how you made
Me hooked, I'm gonna say it straight
I want you, I need you
I want you to take me underground
I'm hooked; I can't cut you off
In my blood; I'm gonna say it now
I want you, I need you
(sm74)(sm81)I want you to take me underground
(sm77)وقتی با تاپیک بقلی کار ندارن خب با اینم کار ندارن دیگه فرقی نداره کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه دهنت سرویس 2 سال تابستونت کلاس میگیری تو دیگه کی هستی(sm77)دوم کرج میخوای ول کنی بمونی اهواز؟ خوبی واقعا؟ (sm77)عزیزم موقعیت شغلی هست همه جا تو باید زرنگ باشی بدستش بیاری...من در جریان شغل ت نیستم اما اگه کار دولتی اینا برات اهواز جور شده بیخیال شو مگر پول خوبی بهت بدن اما بازم به نظرم نمیارزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی شریاطش داری نزدیک مرکز باشی چرا بری اون سر ایران در ضمن هیچ جا مثل تهران پول نیست برای کسی که اهل کاره....
من اینظور احساس می کنم بلدی خوش بگذرونی خودت دوست نداری .... (sm25)
البته اینم بگم من اصلا اهواز نرفتم نمیدونم چطور شهریه اما اینو میدونم کرج خیلی جای بهتریه واسه زندگی...دانشگاه سربازی هر چیزی کلا سمت پایتخت باشی از هر جهت برات بهتره....
نه... از این بابت که بیان دنبالش بگن اموال تاپیک ما رو پس بدید بعد قمه کشی بشه و... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm14)نقل قول:
به نظر من نباید آدم بزاره زندگی بکنش باید خودش با تمام وجود زندگیرو بکنه (sm14)
(sm70)بزار بچه ها فردا ببینن پاکش می کنم حد اقل یه دعایی کنن در حقموننقل قول:
عزیزم کار توی پژوهشکده صنعت نفت اهوازِ... حالا تا ببینم چی میشهنقل قول:
خودمم همین احساس رو دارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش بیامرزاد (sm50)
شغل خوبی هست تا جایی که میدونم از نظر درامد...اما من باز درامد محدود ترجیح میدم جاش تهران یا کرج باشمنقل قول:
خدایی زندگی تو شهرستان سخته (sm120) شاید این احساس منه نمیدونم...
بیا اینجا ببرمت تو اکیپ خودمون بیخیال ازدواج و.... میشی(sm120)
البته ما اندازه پولمون خوش میگذرونیم دیگه اما خب نسبت به پولمون منفجره ینی (sm120)
تهران مال ماست کلش واس ماس(sm50)