منم همینو گرفتم صبح(sm2)کاستشو تو دبیرستان تکثیر کرده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منم همینو گرفتم صبح(sm2)کاستشو تو دبیرستان تکثیر کرده بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی حجمش 600 کیلوبایته ؟! (sm2)ریدم تو دهن هر کی اینو تا این حد تبدیل کرده جاکش(sm2)(sm2)حداقل 96 میزدی باو .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیدیمیه دیگه (sm120)فک کنم افتاده بود دست ناظم دبیرستان(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا اینجورم میشه ؟
هی داره مورمورم میشه ؟
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا جونم میخاره ؟
حرصمو داره در میاره ؟
(sm2)(sm2)
بده به کوروش همینو تبدیل به Flac می کنه 2 تومن میفروشه (sm2)نقل قول:
بعد میگن دهه شصتی ها چرا بدبختن (sm2)آهنگا رو نگاه کن تورو خدا(sm2)همین آهنگارو گوش دادیم سسخل شدیم دیگه(sm2)نقل قول:
شما خونتون مورچه داره ؟
نه نداره !
شما خونتون مورچه داره ؟
بابا نه نداره !
مثه که داره !
نه نداره !
پس چرا میلرزه تنم ؟
گر افتاده تو دامنم ؟
شما که سواد دارین
واسه هر سوال هزار و یک جواب دارین
رتبه دارین مقام دارین
تو کله تون پر از حساب و هندسه ست
حواستون همش تو درس و مدرسه ست
جون من بگو من تب دارم ؟
نه نداری !
مرگ من بگو من تب دارم ؟
نه نداری !
پس چرا من تب می کنم ؟
فکرای بد بد میکنم ؟
پس چرا داغه بدنم ؟
هی داره می سوزه تنم ؟
آتیش گرفته دامنم ؟
هاااااااا ؟!
(sm2)(sm2)(sm222)
(sm2)(sm2)آهنگش قشنگه حیف که 128 نیست (sm2)نقل قول:
نه باو چه شد دیه ... (sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پویا پور جلیل پرایوت کرده (sm2)یه ویدئو داد دختره عاشقش شد آخرش گفت میتونم برسونمتون (sm2)جمعیت نسوان هم زود باور زرت زرت دایرکت فرستادنش براش(sm2)