ایتالیا پرافتخارترین تیم اروپا(sm29) رو با تیم جوهارت مقایسه میکنی(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ایتالیا پرافتخارترین تیم اروپا(sm29) رو با تیم جوهارت مقایسه میکنی(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پیرمردی که تو کوه لامادریدا حضور همیشگی داره برای موفقیت رئال مادرید دعا میخونه(sm120)نقل قول:
فقط یه غارسایی میتونه همچین چیزی بگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسپانیا هم مدعی قهرمانی بود امسال.کلا قبل جام یه سری تیما رو مدعی میگن بدون پیش داورینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایتالیا برزیل آرژانتین هلند ایتالیا که میان میرینن(sm29)
من از فوتبال ایتالیا متنفرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ربطی به بارسا داره ؟(sm120)
سال بعدش هم میلان ار ایتالیا تاکید میکنم ایتالیا میاد قهرمان اروپا میشه
اون زمان دوران اقایی ایتالیا بوده -2005 تیمشون میاد فینال
2004 تیماشون تا نیمه نهایی میان
مثل 2010 اسپانیا بودن ولی نه با اون قدرت (sm120)
باشه تو درست میگی.مودریچُ بگو(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد بسه دیگه چرا کم نمیاری مشمل (sm120)
میلان کارلتو هم بازی 3 -0 برده رو به لیورپول میبازه و قدرت کاتاناچیو رو نشون میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی میگم با فهمیدن مقاومت میکنی میگی نه (sm120)نقل قول:
من هم حرفم اینه تیم 2006 ایتالیا روی کاغذ جزو مدعی های اصلیه خودت هم اینو میدونی ولی متاسفانه میخوای مقاومت کنی (sm120)
ولی ایتالیا گربه سیاه المانا بوده همیشه یا فینال بودن یا نیمه نهایی اگه بخوای اینطوری حساب کنی برزیل و ایتالیا هیچ وقت مدعی نیستن(sm29) خود به خود تیمی که بیشترین قهرمانی رو داره مدعیه(sm29) ایتالیا 2006 هم کالچوپولی پیش اومد کلا ایتالیا باید یه گهی بخوره تا تیم ملیش خوب باشه(sm120)نقل قول:
امسال هم رئال قهرمان میشه با بیل و مودریچ و دیماریا و رونالدو و په په که نشون از قدرت اسپانیا داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرف چه ربطی به حرف من داره دقیقا ؟(sm120)نقل قول:
تیمی که میاد فینال تیم خوبیه حالا اشتباه تاکتیکی باعث باخت میشه بحثش جداست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عضویت از: ۱۳۹۲/۱۲/۵
از: مازندران-بابل
پیام: ۴۲۶
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بچم موهاشو خوب وقت نکرد درست کنه، وسط بازی بهم ریخت، اخییییی
ولی خداییش بازی قشنگی کردن المانیا، سخت بود بازی واس پرنغااال(sm120)
روی کاغذ همه اسما قبل از جام شانس دارن ولی فقط رو کاغذ(sm29)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عضویت از: ۱۳۹۲/۸/۸
از: تهران
پیام: ۷۳۰
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شما خجالت نمیکشید این مطلبو نوشتید آقا سعید؟؟؟
مگه ندیدید حق این پنالدو رو خوردن؟؟؟
داور بی همه چیز به این پنالدوی بدبخت ی پنالتی نداد ای داور خسیس خاک بر سرت(sm120)
هیچ وقت بخاطر گریه های پنالدو این داور رو نمیبخشم(sm120)
سیستم دفاعی ایتالیا فوتبال رو نابود کرده بود اون زماننقل قول:
بچه ها بیاین این شب های عزیز بسط بشینیم که په په بره ، فصل بعد با این رینشی از خودش به نمایش گذاشته باز هم به مشکل میخوریم
خو منم همینُ میگم.میگم آرژانتین بازیکنای خوبی داره همه میگن مدعیه ولی میاد میرینه.یه تیم بدون بازیکن شانسی نداره میاد جز 4 تا .این که قبلش 5-6 تا تیم رو همیشه مدعی میدونن به خاطر سابقشونه نه قدرتشون(sm29)نقل قول:
من بیشتر دارم از 2009 میگم که اسکلت اسپانیایی میاد بارسا رو قهرمان میکنهنقل قول:
انگلیس هم همیشه تیماش بالا میان ولی نه با بازیکن انگلیسی
تیمای ایتالیایی به جز اینتر معمولا اسکلت ایتالیاییشون رو حفظ میکنن البته بگذر از این چند سال اخیر (sm120)
خدایی غارساییا خیلی ترحم برانگیزن(sm9)
کجا بره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه سوارز اومده
بساط خنده جوره تو ال کلاسیکو(sm120)
خو این مشخصه ولی در کل گه نخور سیب بخور(sm120)نقل قول:
اون سالی که میلان قهرمان شد نصف میلان کاکا بود .حالا اینا رو ولش کن مودریچُ بگو(sm55)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
یه لگدی به سوارز بزنه که پشیمون شه از اومدنشنقل قول:
هیشکی با په په نمیتونه در بیفته(sm120)
په په دیگه گار نمیگیره ، این فقط شغل سوارزه (sm120)نقل قول:
این کامنتو فقط یه بچه 10 ساله میتونه بزاره(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عضویت از: ۱۳۹۲/۷/۳۰
از: بابل
پیام: ۷۱۱
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] واااااااااااایییییییییییی یییی....عجب حالی کررررررددددددددمممممممممم ......
ینی بهم حال داداااااااااااااااا....
بخدا یه لحظه فک کردم گریه کردد...
خخخخخخخخخخخ...
بدبخت نفله شد...
هههههههههههههههههههههههه
همین ها خنده دار میشه دیگه(sm120)نقل قول:
گیس و گیس کشی (sm120)
من اول بحث چی گفتم ؟(sm120)نقل قول:
گفتم روی کاغذ شانس برزیل -ایتالیا -اسپانیا -ارژانتین بالاست ولی از اونجایی که تو میخوای با فهمیدن مبارزه کنی حرفمو قبول نداری ولی وقتی خودت همون حرف رو میزنی یه جور میخوای ماست مالی کنی قضیه رو (sm120)
من که تعصب خفن ندارم به بارسا(sm120)نقل قول:
قبل از فینال رفتم تو سایتشون همه میگفتن فقط دعا کنید اتلتیکو ببرهنقل قول:
یا
امیدوارم فصل گندمون با قهرمانی رئال تکمیل نشه
هنوز دردش خوب نشده(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عضویت از: ۱۳۸۹/۱۱/۱۶
از: iran
پیام: ۱۶۷
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تنها چیزی که امسال رونالدو رو صاحب توپ طلا کرد تیم تبلیغاتی قوی ریال مادرید بود.(sm30) همون کاری که این فصل سر بارسا هم اوردن با مشکلات مالیاتی که برای مسی درست کردن و قرارداد نیمار و در اخر هم محرومیت از خرید بازیکن.(sm30)
متاسفانه تیم مدیریت بارسلونا هم خیلی ضیعف تو رقابت با ریال در این زمینه عمل می کنه
ولی تو بازی امشب هرچند رونالدو خیلی بد بود ولی تیمشون هم لگن تر از حدی بود که بخواد کاری انجام بده و مصدوم هم که بود یه مدت .(sm30)
حالا یه سال دو تا جام بردین ها (sm25)نقل قول:
یه ادم تو سایت پیدا کردم(sm120)نقل قول:
عضویت از: ۱۳۹۱/۴/۲۳
پیام: ۸۸
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] با سلام
من اصلا درک نمیکنم که این مقالات ضد رونالدویی اصلا واسه چی باید نوشته بشه ! یه زمانی میومدم تو اینترنت دعوا میکردیم سر اینکه رونالدینیو بهتره یا زیدان همه میگفتن رونالدینیو ولی با یه خرده فکر متوجه میشدیم تاثیرگذاری و ثبات زیدان خیلی بیشتره !
الانم تقریبا همه میدونن اعجوبه آرژانتینی بارسلونا یه سطح بالاتر از بقیست و بقیه حرفا چرت و پت و تعصبه ! دقیقا همون کاری رو میکنید که رئالیا بعد هر بازی این فصل بارسا کردن !
منتظر یه بازی بد از رونالدو هستید تا تمام استعداد های این بشرو نادیده بگیرید ....
واقعا رونالدو کنارش تو تیم ملی پرتغال دیماریا و اگوئرو داره !؟
و واقع بین بودنم خیلی سخت نیست ! بعضیا حال آدمو با مقاله های مسخرشون بهم میزنن !
به مولا فوتبال تعصب نیست ! فوتبال تمشای زیبایی هاست !
1% فک کن من کم بیارم.(sm120)هنوزم میگم ایتالیا یه شانس بود مثل بقیه اسما.مودریچُ بگو(sm120)نقل قول:
تعجب منم از همینه که چرا اینقد درد داشت؟(sm120)نقل قول:
اگه میخواستم بگم کی گفته میگفتم (sm120)نقل قول:
اگه فروم به گا نرفته بود حاضر بودم تک تک پستا رو بخونم و بیارم اون مطلبو ولی چون نمیتونم حرفمو اثبات کنم نمیگم کی گفته چون قراره زیرش زده شه (sm120)
اگه یه دفاع عالی بگیریم و په په رو هم رد کنیم فصل بعد همه جامها رو درو میکنیم
تعصب الکی فاییده نداره (sm120)نقل قول:
من که فوتبال رو اینطوری که شما ها بهش تعصب دارین نمیبینم