(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب نکردی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نصب نکردی ؟
(sm50)
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلوم گرفته (sm50)
نه امروز فردا نصب می کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال پیش اومد الان آپدیت براش میزنه و ما میتونیم بگیریم ؟
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپدیت تا نسخه اصلی اگه منظورته اره فکر کنمنقل قول:
اما اپدیت به نسخه اصلی دیگه نه . باید ویندوزو بگیریم از اول ...
نه همون اولی منظورمه خب خیلی خوبه که اگه همش بشه آپدیتاشو ریخت عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
اره میشه فکر کنمنقل قول:
دو روز صبر کن اگه من به غلط کردم نیفتادم نصب کن (sm2)