ولی پیکه چه فکری کرد سر اون صحنه (sm2)فک نکنم براوو هم میتونست اینجور توپو بگیره (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی پیکه چه فکری کرد سر اون صحنه (sm2)فک نکنم براوو هم میتونست اینجور توپو بگیره (sm120)
پنالتی رو کریم-پنالتی کرنر که خورد به دست پیکه(sm138)
پنالتی کرنر دست راموس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد فلاح دیوث شر و ور زیاد میگه(sm2)
در شبی که کریستیانو در بهترین سطحش نبود ، باقی بازیکنان هر کدام در سطح دو نفر ظاهر شدند. اگر قرار بود همین الان توپ طلا را اهدا کنند، بی تردید ایسکو از مسی ، کریستیانو و … لایق تر بود.(sm2)
ممد(sm77) خودتی؟(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2)
حسن لاشی تاپیک بقل در رفتی هر چی تو دلشون بودو رو من خالی کردن (sm2)خیلی دیوثی (sm2)
بازیکن مفت گرفتن خیلی حال میده (sm120)لذتی که در گرفتن ایسکو و کروس بود در گرفت ایارا نبود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برگشتم (sm120)