راستی با کینگ روت خواستم اس5 نسخه اندروید 5 روت کنم نشد(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی با کینگ روت خواستم اس5 نسخه اندروید 5 روت کنم نشد(sm178)
سلام
من نرم افزار مترجم هوشمند ویرا را دانلود کرد وعینا طبق آموزش همه کارها رو انجام دادم
آیدی را هم طبق آمکزش عوض کردم ولی وقتی که نرم افزار را می خوام اجرا کنم از توش می پره بیرون لطفا بنده را کمک کنید که مشکل از کجاست؟!!!
با تشکر
چشم 8 گیگه. حجم بخرم اپلود میکنم حتما اینی که گذاشتیم کامل نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebrahim [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیتا بیس توی هیچ سایت و وبلاگی منتشر نشده
انشالله حجم بخرم اپلود میکنم
سلام استوک جان زحمت اینم بکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمت بی بلا استوک عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام استوک جان خوی؟ داداش هزینه حجم چقدر میشه؟
اقا تشكرا كمه ها . فقط 8 گيگ برا ديتابيس ايرانسل . خداييش هركسي همچين معرفتي (sm127)ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان گرامی میشه یه برنامه یا سایت واسه ارسال انبوه ایمیل معرفی کنین. ممنون میشم
سلام .آقا اگه میتونی زحمت اینم بکش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی
بازار ارزونتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAB3R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]