(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ونگر دیگه قاطی کرده وحشی بازی در میاره (sm2)
همین رو میگی؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همه ی اینا سربازی رو رفتن و اومدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا بزرگ شدن یعنی سیگار بگیری دستت خلاف کنی
جوونی که جای جوونی کردن بره اونجا هی غرورش شکسته بشه چیزی جز آسیب های اجتماعی رو به همراه نداره.. امتیاز بخوره تو سرشون! توی 2 سال از پر انگیزه ترین روزای عمرت میتونی بارتو ببنید تا آخر عمر خودتو بیمه کنی با یاد گرفتن
هیچ چیز برنامه ریزی شده ای تو ایران واسه جوونا وجود نداره..زندگی دیمی..افکار تخمی
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سازمانی که من توش خدمت می کنم نه توش ساندیس خور هس نه دستمال کش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبول دارم با همن دیپلم هم می تونی کار پیدا کنی و دیگه لازم نیست بری دانشگاه به قول خدت باید کار بلد باشی(sm50)
اوتوبوسه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم بودم عصبانی میشدم(sm120)
هازارد حرکتش قشنگ بود اما پاشو گیر داد پنالتی گرفت
چرا پ تحریف می کنی حرفش رو (sm120)نقل قول:
اشتباه افراد مغرض یعنی چی الان(sm2)
اونجا که داور چهارم بینشون ایستاده بود تا دعوا نکنن عالی بود(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار هست ولی اگه کار خوب میخوای باید پارتی داشته باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]