من افق های روشنی پیش روش میبینم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من افق های روشنی پیش روش میبینم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخونم البته اگه وقت کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پُست های دیشب تو و رسول رو هم خوندم (sm2) نصف شبی عاشق شده بودین(sm30)
همینطور پیش بره ، آراز پول میده بیان ترورش کنن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو میخونم از این به بعد ولی سرکار میرم نمیرسم خب(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق چیز خوبیه دلش پر بود خواستم دلداریش بدمنقل قول:
تو چرا سوختی حالا؟(sm70)
یه دست کلپچ ببر سر کلاس بده بچه ها بخورن وقتت آزاد میشه (sm120)نقل قول:
بچه های من فقط مک دونالد و بیک استیف میخورن(sm120)نقل قول:
ترکیدم از خنده (sm2)نقل قول:
به خصوص اون شعر عاشقانه (sm2) ساعت 3 صبح (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هر چند وقت یه بار اینو نگی دل درد میگیری فکر کنم(sm39)نقل قول: