(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضولی دیگه (sm120) همه جا سرک میکشی که ببینی کی چی گفته (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فضولی دیگه (sm120) همه جا سرک میکشی که ببینی کی چی گفته (sm120)
از اول تا اخرش من 2تا تاپیک میریم یکی اینجا یکی خنده.. تو که ماشالله همه جا پلاسی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا رو باید تحت نظر داشت (sm120) اما جاسوس نبود (sm120)نقل قول:
هدیث داریم می فرماید : خدمت به خلق ، بهتر از خدمت نکردن به خلق است (sm120)
طوری رفتار نکنید که مردم فکر کنند طوری شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اضافیه (sm120)نقل قول:
زوری بکنید که مردم بفهمند زوری دادند(sm2)نقل قول:
دیگه داری بی تربیت میشی (sm39) تاپیک رو به انحراف نکش(sm39)
من برم (sm27)
عصر بهاری خوش (sm10)
منحرف اعظم به من میگه(sm2)نقل قول:
روز خوش(sm10)
صفحه من رفلش خودکار نمیشه باس شما هم همینطوره؟
- (sm50)
خیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]