(sm118)عجب بازی شد عجب گلی عجب حلوای قندی تو لالانا
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)عجب بازی شد عجب گلی عجب حلوای قندی تو لالانا
بیا تلگرام تا بت بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در این تاریکی
فکر یک بَره روشن هستم
تا بیاید علفِ خستگی ام را بِچَرَد ... (sm50)
محسن پست گذاشته و یک کامنت ..
شهاب اکبری هم گفته : بهار و پاییز و زمسون چیه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در درجه اول همه موبایل دارن بعد تلگرام
من تازه یه زمانی موبایل هم دستم بیاد احتمالش نزدیکِ 0 بخوام نصب کنم (sm120)
اینستا رو ندیدی به چه فضاحتی کشوندن؟ همه جا شده پُرِ کامنت تبلیغ و چرت و پرت، پیجای فارسی کم بود به پیجای خارجی هم کشیده شده جای سالمی رو باقی نذاشتن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نقل قول:
کلا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است .. :l