(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزادارم..نخند..(sm74)..حالا خدایی محسن حالم نداره همه اسمارو بخونه ها..ولی منم میخوام(sm74)نقل قول:
سجاد میاد الان غصه نخور(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پای محسن که وسطه من همیشه دیر میرسم..کنسرت یراحیم که اومد من سانس قبلش رفتم(sm81)..همین ممر شما خندید بهم..(sm74)نقل قول:
این فقط اسامی مخاطبین بود نه هواداران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرقش چیه امین؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm175)نقل قول:
ممر ما ؟(sm120)نقل قول:
خب من بهش میگم اقا رضا چون از چاوشی نیوز میشناسمش همه بهم خندیدن.(sm25).دیگه میگم ممر شما(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوادار واسه تیم فوتبال نه خواننده نه هنرنقل قول:
هنرمند مخاطب داره...نه هوادار!
اینا حرفا و نظرات خود محسن نه من (sm10)