amd گرافیکم میزنه چرا چرت میگی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
amd گرافیکم میزنه چرا چرت میگی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) (sm2)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز کسی نرفته ورزشگاه (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای محسنچاوشی برای سریال شهابحسینی و ترانهعلیدوستی انتخاب شد !!!!
محسن چاوشی خواننده کشورمان که به تازگی قطعه ای را بنام "مادر" در سال جدید با همکاری بهروز صفاریان و حسین صفا منتشر کرده بود به عنوان خواننده در سریال "شهرزاد" جدید ترین ساخته ی حسن فتحی حضور دارد.
محسن چاوشی این قطعه را در قالب تیتراژ سریال "شهرزاد" منتشر خواهد کرد. آهنگسازی این قطعه را محسن چاوشی بر عهده دارد و بهروز صفاریان به عنوان تنضیم کننده با جاوشی در این آهنگ همکاری خواهد کرد.
این سریال به تازگی وارد شبکه نمایش خوانگی خواهد شد و تا به حال حضور ترانه علیدوستی،شهاب حسینی،مصطفی زمانی،مهدی سلطانی،پریناز ایزدیار. علی نصیریان در این سریال به عنوان بازیگر قطعی شده است.
ای جان .. (sm127)
15 هزارتا رفتن فک کنم 70-80 تا بیان (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر این فیلم باشین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عجب گاوی هستی ممر داره میگه انویدیا یا رادئون ! اینا که برند نیستن باس بگه amd یا انویدیا پس زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تجربه کار کردن با "محسن چاوشی" در تمام طول فعالیت حرفه ای من وباز خورد بسیار موفقیت امیز و استقبال بی سابقه این همکاری در اثر مشترک و درک محسن چاوشی از فضای موسیقی غربی و غیره" پیش زمینه فعالیتهای اینده رو برای من با محسن فراهم کرده و میکنه در اینده شاهد کارهای مشترک زیادی از ما خواهیند بود . جا داره از فرشاد حسامی بخاطر فراهم اوردن این فضا تشکر کنم.