آره ارشد مثل کارشناسی حال نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که اینطوری بود
نمایش نسخه قابل چاپ
آره ارشد مثل کارشناسی حال نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که اینطوری بود
مهدی دلم برا شب هایی که سر به سر حسین میذاشتیم تنگ شده (sm2)
مکان رو میشه پیچوند با یه کلمه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره رایتل رو سیو کردی ؟! (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm25)(sm172)(sm54)(sm51)بد کاری کردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا روز آخر این بچه بغض داشت(sm25)
ایول خرخون بودیا (sm74)(sm120)نقل قول:
کلا یه رایتل بیشتر نی اونم تویی(sm120)نقل قول:
رفتیم ابرده..شیشلیک..هی وای من(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمو؟(sm120)
تو قطار با من دعوا داشت (sm30)نقل قول:
باز جای شکر داره هنوز جوابمون رو میده (sm30)
خب برو رایتل بگیر برام تک بنداز زنگ بزنم چند ساعت صحبت کنیم (sm2)نقل قول: