الی لینک مستقیم رایگان بریکینگ بد رو بده میخوام دانلود کنم بزنم تو دی وی دی
نمایش نسخه قابل چاپ
الی لینک مستقیم رایگان بریکینگ بد رو بده میخوام دانلود کنم بزنم تو دی وی دی
(sm2)یعنی باور کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سعید پورسعید تنظیمش جالب نیست
مستقیم رایگان سراغ ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا اون روز خوب که میگفتن اومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بغالی سر کوچه ببین تو یخچالش ویسکی ارائه کرده یا نه ! (sm30)
ای بابا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حوصله تمدید اکانت ندارم (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا نتونستم با بریکینگ بد ارتباط برقرار کنمنقل قول:
فقط از بازی دو تا بازیگر اصلیش خیلی خوشم میومد.. به خاطر همین تا اخرشو دیدم(sm120)
(sm120)نقل قول:
مجید رضازاده اونوقتا که هیچکی تو پاپ نبود همه تنظیمارو این انجام میداد(sm2)نقل قول: