کله پارچه با لیمو ترش و پیاز چقدر حال میده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کله پارچه با لیمو ترش و پیاز چقدر حال میده(sm2)
من الان دارم تخم مرغ میخوام بپزم(sm50)
پدر بزرگ خدا رحمت کنه. یعنی پدر بزرگت هم کله پاچه میخورد هم سیگار میکشید؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب این دلیلش اینه که پدر بزرگ جنابعالی چون چوپان بود تحرک زیاد داشته چربی میسوزنه . اگر سیگار هم میکشید خدا بهش رحم کرده (sm70)
قدیمی ها قدیما میفهمیدن الان زبونه ما را نمیفهمن(sm14)
دکترا هم میفهمند ولی خودشون میزنن به نفهمی (sm128)
اره هر چی ضرر حال میده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر شما دکتر هستی پس چرا شبا نمیخوابی وگرنه بیماری....میگیری من که خوابیدم(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم بخاطر همین هست که تبدیل نمیکنیم فقط یک نرم افزار هست که تو دنیا به نظرم اوله و تو ویندوز 7 . xp کار میکنه که کیفیت حفظ میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mpeg-vcr کار کردن باهاش سخته باید بلد باشی تا انجامش بدی
حالا تو ما را نکن. قول میدم زود بخوابم (sm30)نقل قول:
(sm30)
عجب داستانی داریم با اینا خدایا (sm196)
(sm14)
نترس یواش میکونمتنقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]