اینو بزن ihnd s,vho (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینو بزن ihnd s,vho (sm2)
امتحان کردی (sm70)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ادرس به جای Youtube اگه بزنی SSyoutube میره به سایت Ensave
منتها 1080 نمیده 720 میده
بازم میگم من این یکی سایتو ترجیح میدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بی پدر خود یوتیوب چرا دانلود نمیشه .. (sm1)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بخورش .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
1-کپی لینک در مکاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2- فشردن دکمه Continue
3-انتخاب کیفیت مد نظر و فشردن دکمه Start
4-Download
(sm70)اینقد سخته؟
دلم تنهایی رنگ سفید بسته ی ماژیک
خودم موسیقی دلگیر فیلمای دراماتیک
یه سوزن بان شدم رو صفحه ی گرد گرامافون
سرم گرم تو باشه اوج میگیرم مث بالون
(sm50)
اگه انتر شکن استفاده میکنینقل قول:
باید تو تنظیمان دانلود منجر گزینه پروکسی رو روشن کنی