من این 206 قراضه رو با هیچ ماشینی عوض نمی کنم چون پول ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من این 206 قراضه رو با هیچ ماشینی عوض نمی کنم چون پول ندارم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک ترین مربی دنیا:اردشیر(sm10)نقل قول:
سنتینیال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوک سال (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اردشیر فراتر از فوتبال آسیا(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناسنامه شروع کرد(sm120)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
انتی احسان 1361 مافیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت نمیای ؟ مارو فرستادی پی نخود (sm120)نقل قول:
باشه دمت بفرستی(sm19) (sm120)
تو چرا نمیری (sm120)نقل قول:
لنگی سوز ترین ادم تاریخ(sm10)نقل قول:
گل فرهاد مجیدی دیقه 91(sm120) اهای شیث رضایی(sm120)
به خاطر یک مشت نمونه سال (sm120)نقل قول:
(sm2)(sm59)نقل قول:
من کار دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جناب اقای مهدی کراتی کمتر زر بزن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به زودی بر میگردم(sm120)(sm10)
زنگ خواب به صدا دراومد مثل شلمن تو کارتون بامزی(sm120)(sm10)نقل قول:
(sm120)
باشه (sm120)(sm2)نقل قول:
رفتی ثبت نام(sm10)(sm120)نقل قول:
منم برم نماز بخونم و بعدش یکم خواب(sm10)
به سلامت التماس دعا 130 (sm10)(sm120)نقل قول:
(sm120) حالا من یه چیزی گفتما (sm120)نقل قول:
پس انداز من تو این چند ساله(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
شکلک نماز نداریم (sm91)(sm120)
(sm27)
ثبت نام كنيد اقا كار بانك تو كاراي كارمندي خيلي خوبه (sm120)
به به تو: برزیل باید در 90 دقیقه کار را تمام کند (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
در 7بازیه آخری که کورتوا و مسی رو به روی هم بازی کردن مسی نتونسته گل بزنه(sm120)
یعنی 542دقیقه
حرفم در مورد چلسی نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خوب تفکرات مورنیو دفاعی و همیشه به عنوان یه مربی دفاعی ازش یاد میشه مگه خلاف اینه؟!
مورنیو هم هروقت میبینه یه تیم ازش قوی تره میره اوتوبوس میچینه حتی خود امسال ولی اون با توجه به مهره هایی که داره میتونه ضد حمله بزنه ولی ایران نه !
بدار من شما مث اینکه توقع داری ایران قهرمان جام جهانی بشه مث اینکه
اگه ایران تو اسیا اول بشه 3 سال پیاپی بره جام جهانی حتی از گروش بالا هم نیاد من اینو یه موفقیت عالی میدونم واسه فوتبال ایران دیگه انتظار شماها چیه مگه ! اون زمان وقتی وقتی به ثبات میرسیم و میتونیم اینجوری بی دغدغه بریم جام جهانی یا قهرمان اسیا بشیم خود به خود بازیکن ترانسفر میکنیم اروپا و توجه دیگر کشور ها به فوتبالمون جلب میشه مشکل ما اینکه نمیتونیم تو اسیا چیزی بشیم و یک سال درمیون با هزار بدبختی میخوایم بریم جام جهانی و این باعث میشه خود به خود یه نسل از بازیکنان کم سن و سالمون سوخته بشن !
حرف های شما همش درسته ولی اینا وظیفه دستندکاران فوتباله نه فقط سرمربی تیم
و نیاز مند اگاهی ملت و فدارسیون از اهداف دراز مدتیه که ممکنه باعث بشه تو کوتاه مدت اصلا نتیجه نگیریم
و این اگاهی رو من نه در مردم میبینم نه در فدارسیون !
ما 4 ملیون دادیم بنز اوردیم نرفیبم بنز خوار بیاریم که بتونه یهو کل فوتبال رو بار بزنه و ببره جلو (sm10)
Evolution of Lahm in World Cups
2006 : Right Back
2010 : Left Back
2014 : Midfielder
2018 : Centre Forward
2022 : Assistant Manager
2026 : Manager
(sm70)
مقایسه ایران و ژاپن هم واقعا مزخرفه اونا یه برنامه بلند مدت دارن که تازه اول کارت از 23 بازیکن 20 تاشون تو اروپان (sm54)
سطح لیگشون چندین برابر لیگ خودمونه
به قول فردوسی پور وقتی سطح لیگ ما مثل ژاپن شد اونوقت میشه انتظار داشت مث اونا تو جام جهانی بازی کنیم
سلامی دوباره (sm10)
ژاپن همیشه تو جام جهانی گند زده و میزنه و خواهد زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژاپن دیدار دوستانه برگزار میکنه و همه تیمها رو شکست میده ولی تو جام جهانی جلوی همون تیمها کم میاره و میبازه (sm120)
حسین بانکی ما هنوز خوابه ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
قلعهنويي در خصوص اظهارات مهدي رحمتي که گفته بود قصد داشت در استقلال بماند اما او را نخواستند، عنوان کرد: رحمتي در يک ماه گذشته چند بار پيش من آمد و چندين بار نيز تلفني صحبت کرد.(sm120) همه ميدانند اگر بازيکني را نخواهم عالم و آدم هم واسطه شوند او را ديگر نميخواهم.(sm120) از طريق اين مصاحبه ميگويم رحمتي در ليست ما قرار داشت(sm120) و سال گذشته با وجود اينکه شرايط خوبي نداشت او را درون دروازه ميگذاشتيم تا به تيم ملي دعوت شود.(sm120)
وي ادامه داد: رحمتي سال گذشته در شرايط آرماني نبود (sm120)و به دليل اينکه در تيم ملي حضور نداشت لطمه ميخورد اما ما او را درون دروازه ميگذاشتيم تا به تيم ملي دعوت شود. اين نظر کيروش بود که او را دعوت نکرد و کاري به اين موضوع ندارم.
سرمربي استقلال با اشاره به صحبتهايش با رحمتي در يک ماه گذشته گفت: اصلا چنين چيزي نبود که رحمتي در ليست ما قرار نداشته باشد.(sm120) خودش ميداند که دو سه بار با علي نظري جويباري مذاکره کرد اما سر از تيم پيکان درآورد. رحمتي براي استقلال زحمت زيادي کشيد و جزو خانواده استقلال است.(sm120)
مافی(sm120)
بلاخره سطح فوتبال اونا چندین لول از فوتبال ما بالاتره ولی باز اونا با همه این برنامه ریزی ها هدفشون از صعود به جام جهانی رفته به صعود از مرحله اول گروهینقل قول:
ولی ما بدون هیچ برنامه ریزی و کار بنیادی انتظار داریم تو جام جهانی کولاک کنیم (sm41)
حرف منو نمیگیری نمیدونم چرا! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو یه مربی تاکتیکی ازش یاد میکنن نه دفاعی....دفاعی میشه کاپلو...مورینیو با توجه به ابزار و شرایط سکشو تغییر میده مگر غیر این؟؟؟
بعد دیشبم گفتم بحث باشگاهی با ملی رو یکی نکن
تو باشگاه وظیفه تو تیم ساخت ن و پرپروش و پیشرفت بازیکن....اما تو تیم ملی قرار نیست مربی چیزی به بازیکن باید بده قرار نیست! فقط باید مدیریت کنه باید تاکتیک خودشو پیاده کنه با داشته هاش...ولی از اون طرف به قول جلالی تیم ملی ویترین و همین سبک فردا میاد تو باشگاهم پیاده میشه چون جهت میده
من کی همچین حرفی زدم؟؟ من میگم اصلا نتیجه مهم نیست الان کره نتیجه گرفت؟؟ استرالیا چی؟؟ عنا چطور؟؟نه هیچکدوم اما اونا پیشرفت داشتم ولی ما نه نداشتیم
خب حرف منم همینه میگم ثبات میگم پیشرفت...چیزی که ا این فوتبال بهش نمیرسیم این واقعیت داستان همون عراق که میاد قهرمان میشه و بعدش دیگه اثری ازش نیست
منم نمیگم سرمربی !
من از کیروش انتظاری ندارم اون در حد توانش انجام داده واسه همین میگم کیروش به درد فوتبال ما نمیخوره و باید یه مربی مثل بیلسا اورد چون اون کارش همین تغییر تفکر!
کل فوتبال رو باز نکنه اما حداقا حداقل تاثیر کوچکی بذاره (sm10)
نه این که بعد 4 سال که رفت فوتبال ما همون باشه که چهار سال پیشم بود و روز از نو....
فوتبال ما که اصلا هیچی نیست (sm120)نقل قول:
اما اینکه میگن ژاپن هدف گذاری کرده که برسه به نیمه نهایی و از این حرفا ، مسخرست(sm120)
ژاپن ساخته شده برای دیدار دوستانه(sm120)
100 سال دیگه هم نمیتونه بره نیمه نهایی(sm120)