اشترم چجوری باهات چت کنم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم چجوری باهات چت کنم (sm120)
دیگه به من نگو کیهان ، اسی احمدی نژاد هستم در خدمتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fatf هم خوبه هم بد ، از یه طرف خوبیش اینه که راه ایران باز میشه ، از طرف دیگه دور زدن تحریم های بانکی ( همون سوئیفت باز نگی کو تحریم (sm120) ) سخت میشه . اونوقت ما که سلطان واسطه گری و دلالی در بازار اروپا هستیم لنگ در هوا میمونیم
5 روز دیگه تا آلبوم فرمان ... (sm173)
(sm120) حوصله ندارم اینجورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فرمون فرمون که میگن خودتی یا نه (sm120)
من مست مستم بابا حیدر مدد
من حق پرستم بابا حیدر مدد
(sm172)
همه رفتن ولی نتـــــرس ، من برات گیتار میزنم (sm74) لارس (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ، حجمشون 30 40 کیلوبایت بیشتر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داره رو سئو ش کار میشه ، خیلی بهتر شده الان فقط مشکل همین عکساست
اسلایدرو که برداشتم ، منظورت ودجته؟ آلبوم ایرانی خارجی؟ مشکلی ندارن تو پی سی . تو پلت فورم گوشی و تبلت ریده که درس میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کاپیتان امریکا ایرانی
مرورگر کروم آپدیت جدیدش چقدر خوب شده ...