2-1 المان
نمایش نسخه قابل چاپ
2-1 المان
مورینیو:. من جزییات الکلاسیکو را دیدم.هیچ چیز تغییر نکرده.داوری هنوز هم به نفع بارسلوناست.خیلی واضع بود.دنیا دیدند.۴ داور ندیدند.(sm120)
(sm27)(sm120)
(sm27)
(sm10)(sm120)(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه حذف (sm25)(sm54)
اسکولاری: فیفا نمیخواهد برزیل به ششمین قهرمانی برسد(sm74)
فیلیپه اسکولاری سرمربی تیم ملی فوتبال برزیل در اظهار نظری عجیب گفت باتوجه به شرایط حاکم و نشانههایی که وجود دارد باید تأکید کنم که فیفا نمیخواهد تیم ملی فوتبال برزیل در این دوره از رقابتهای جام جهانی به پیروزی رسیده و ششمین قهرمانیاش را در جام جهانی جشن بگیرد. من در رابطه با صحبتهایی که لوئیس فن فال در مورد برزیل داشت و تمارض آرین روبن در گرفتن پنالتی در بازی مقابل مکزیک به این نتیجه رسیدهام.(sm89)
من با دستات میرم سمت قله های دور(sm103)
گوی میدان اینجا شده یه توپ و یه تور(sm103)
رائول چند ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه آلمان بازی جام جهانی بود یا دوستانه؟(sm120)
حدود 10 دقیقه ای هستش که دارم فکر میکنم ولی اصلا متوجه ربطش نمیشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ادعای As
توافق بارسا و لیورپول بر سر انتقال سوارس
قیمت توافقی دو باشگاه برای این انتقال ؛79.2 میلیون یورو است
(sm59)
سابه یا: آرژانتین برای قهرمانی به برزیل آمده است (sm120)
ژولیو سزار، تیاگو سیلوا، داوید لوییز، فرناندینیو، مارسلو، هالک(sm120)، پائولینیو، فرد(sm120)، نیمار، اسکار، مایکون(sm77)(sm120).
کلمبیا:
اسپینا، زاپاتا، یپس، سانچس، آرمرو، گوتیرز، رودریگز، کوادرادو، گوارین، ایباربو، زونیگا.
(sm120)
این چه سریالی بود معرفی کردی لاشی (sm102)رید تو حالم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه باخت انقدر ناراحت شدم بعد دیدم خود بازیکنا تخمشون نیست گفتم واسه کی حرص بخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع برزیل و حمله ارژانتین رو ترکیب کنی یه تیم درست در حد قهرمانی ساخته میشه (sm120)
قسمت آخر فصل 2 را دیده ای پس (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویل گراهام (sm81)جک (sm81)ابیگل ولی حقش بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره تو فصل 3 ویل باشه ؟(sm74)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن همه شونو سرویس کرد (sm120)
آره باو ویل زنده می مونه (sm59)
روانپزشک ه هانیبال فک کردم ادم خوبیه (sm3)نقل قول:
سریال بدون ویل حال نمیده (sm120)
با اختلاف بی کیفیت ترین بازی جام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میتونم بگم منم نفهمیدم (sm120)نقل قول:
گوستاوو رو گذاشته بیرون(sm120)نقل قول:
الوز نباشه نصف مشکلات حل (sm120)
میریم که تحقیر کنیم کلمبیا رو (sm120)
ها کلن 10 مین آخر شوک تو شوک شد (sm120)نقل قول:
فرانسه با اختلاف بی شور ترین تیم تاریخ(sm120)فقط گریزمن خوب گریه کرد(sm120)نقل قول:
امسال خیلی تخیلی شده جام(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوستاوو بازیکن آینده رئال(sm120)نقل قول:
سلام امشب نسوان تشريف ندارن (sm98)
واليبال (sm3)
چهل و پنج دقيقه گزارش شخمي وهابي رو تحمل كردم (sm120)
اينم كلمبياتون بزنين كنار همه (sm120)
اقاتون اهل فوتبال نيست ؟؟؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 دقیقه فوتبال دیدیم --- (sm73)
شبكه ورزش ندارين مگه؟؟ (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واليبال بدترين ورزش دنيا (sm25)
فردا شب هم همین وضعه --- (sm89)
من اومدم فقط اینو بگم:شبکه ورزش من قطع شده!! صدا و سیمای مسخره والیبالی که اصلا مهم نیست رو پخش میکنه از شبکه سه! اونم انقدر سانسور میکنه که آدم از بیدار موندن پشیمون میشه خاک بر سرشون
اگر هالك گلزن بود همين نيمه اول نسخه كلمبيا و پكرمن رو پيچيده بوديم (sm98)
نه --- متاسفانه ---نقل قول: