تا قبل امروز 58 بودم امروز 6 امتیاز اضافه شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران رو زدم 1-0 میبره(sm14)
نمایش نسخه قابل چاپ
تا قبل امروز 58 بودم امروز 6 امتیاز اضافه شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران رو زدم 1-0 میبره(sm14)
(sm2)ولی پولادی توپ اخرو خوب زد وگرنه میباخت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچي مثل شتر زور نداشت (sm14)
من 52 بودم، شدم 66 یعنی 14 امتیاز داشتهنقل قول:
31+14 --- بد نیست ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور دوم باید هوشمندانه تر پیش بینی کنیم ---(sm14)
خيلي خوبه واسه بازي پنجم به بعد (sm14)نقل قول:
بازی ایران میزنم 5-0 آرژانتین اگر مسی نرینه(sm14)
از این به بعد همه بازی ها تا بازی بعد ایران مساوی میشه (sm2)
نميشه حسين (sm14)
کس تو میگی حسین ساحل عاج مثلا با تمام قدرت نمیاد ؟هر دوره کیون خودشو پاره میکنه تا قهرمان شه .نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسیایی ها به جز ژاپن و کره کدوماشون مثلا با یه تیم جوون میان ؟استرالیا یا ایران ؟
بعضی موقع ها یه تیم قهرمان میشه که پدیده ی تورنمنت میشه مثل یونان و عراق ولی همیشه اینجوریه ؟
ولی همیشه تیمی که حقش نیست قهرمان میشه ؟
ژاپن تو اسیا بهترین نبوده که قهرمان شده
اسپانیا هم بهترین نبوده که قهرمان نشده
اروگوئه هم بهترین نبوده قهرمان شده
و لی نیجریه به سبک یونان قهرمان شده .به سبک یونان دهن ایتالیا رو سرویس کرده .
(sm2)بازی با ارژانتین همه میزنن برد ارژانتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران مساوی میکنه (sm2)
دور دوم را میشه بر اساس نتایج دور اول پیش بینی کرد؟ ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا اسپانیا را مقابل شیلی بازنده بزنیم؟ --- یا پرتقال مقابل امریکا ببازه؟ --- (sm55) ---
بازم سخته ---
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون هاشم حال نمیده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مه انگليسي ديليميل مدعي شد سيزدهمين ديدار جام جهاني کم حادثهترين و کسلکننده ترين ديدار جام بيستم بوده است.(sm2)13 نسحه
من خیلی گوه خوردم گفتم ایران از ژاپن بهترهنقل قول:
مشکل میدونی چیه ؟مشکل اینه که یه کامنت رو نصف و نیمه میخونید اونوقت میاید در مورد کل حرفام نظر میدین
ما بازیکنامون بهتره یا ورزشگاهامون بهتره که من بگم ژاپن بهتره ؟
نه بابا ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا اونجائی که می دونم --- نیجریه تیم هجومیه --- سریع و قدرتی --- هیچ موقع به سبک یونان بازی نکرده ---
امروز هم به خاطر بازی نه چندان درخشانش هو شد ---
مشخص نميكنه به اون صورت (sm100)نقل قول:
ممثلا شيلي اون تيمي كه من فكر ميكردم نبود ولي شايد بشه به بردش راي داد (sm55)
جملتو خوندم اتفاقا ولي از تو بعيد بود همچين حرفا و استدلالايي (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فكر كردم واسه خنده گذاشتي خدايي
میلاد راست میگه تراکتور بعد منچستر اوله (sm2)
اونایی که هی میان میگن 5-0 و 6-0 ارژانتین اگه ارژانتین بیشتر از 2-3 تا به ایران بزنه من دیگه گوه بخورم حرف بزنم
تایید اخرش 2 تانقل قول:
امشب خوب دفاع کرد (sm10)
تایید(sm50)نقل قول:
میلاد اعصاب خودتو خرد نکن --- چرا حرص می خوری ---نقل قول:
تو جام جهانی این بهتره و اون بهتره نداره --- اتفاقات و شرایط زیادی توی نتایج تاثیر داره ---
کی فکر می کرد اسپانیا اون طور ببازه یا پرتغال مثل امروز بازی کنه؟ ---
همه این پیش بینی ها هم برای تفریحه --- حرص نداره که ---
پنچ صفر و شش صفر يكم تخيلي (sm100)
خصوصا ارژانتين همچين تيمي نشون نداد
اتوبوس تنها تاكتيكي كه تا حالا راهي واسش نداشته كسي
من چکیده حرفم اینه که1- ایران تو این تورنمنت بهترین تیم اسیایی بوده و از ژاپن و استرالیا بهتر کار کردهنقل قول:
2-تیم نیجریه اگه در حد ساحل عاج نباشه ولی تفاوت زیادی با ساحل عاج نداره
ولی فک میکنید من میگم ایران بهترین تیم اسیاست
نیجریه بهترین تیم افریقاست
اینو نگا چه خودشو چس کرده...(sm14)نقل قول:
مردم ریختن خیابون(sm2)
ستايش ريو فرديناند از تيم ملي ايران و کيروش(sm2)(sm2)
وي ادامه داد: ايرانيهاي ايدهاي براي مهار ما نداشتند و يازده نفره دفاع ميکردند. خيلي تلاش کرديم ابتداي بازي فشار بياوريم اما آنها همه چيز را کنترل ميکردند و اجازه نميدادند کارمان را انجام بدهيم.
اوبی میکل (sm2)
بهترين تيم قاره اخر مرحله گروهي مشخص ميشه اونم فقط از نظر نتايجنقل قول:
مطمئنا ژاپن اين گروه بود شانس صعودش خيلي بالاتر بود
ضمنا اين اسستدلال اين قدر مسخرست كه بگيم بهترين تيم اروپا هلند بوده و بهترين تيم امريكا هم كلمبيا(sm14)
فوتبال قشنگیش به غیر قابل پیش بینی بودنشه منم حرص نمیخورمنقل قول:
بازی میتونست 3-0 به نفع نیجریه باشه اگه پولادی اون دو تا توپو نکشید بیرون -میتونست 1-0 به نفع ایران باشه اگه گوچی توپشو گل کرده بود
ولی در کل من میگم بدون امکانات و بدون بازی تدارکاتی بدون لژیونر درست حسابی خوب بازی کردیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)(sm50)
زر زدی دیگه.چه طور میشه شیلی رو با نجیریه مقایسه کرد؟نقل قول:
اصلا شاید نجیریه بهتر باشه...دو تا گروه جدا رو چه طورمیشه مقایسه کرد؟(sm14)
آره بابا ---نقل قول:
منم اولین کامنتم این بود --- خوب بود ---
18 تا بازیکن نیجریه تو اروپا بازی می کنن ---
بله نسبت به استعداد و امکانات خوب بود (sm14)نقل قول:
از استدلالايي بود كه بارسايي ها هم نميكنن خدايينقل قول:
شما کلا کج فهمیدنقل قول:
من بین تیمای این تورنمنت دارم حرف میزنم وی اره هلند از لحاظ فوتبالی ثابت کرد که دوران اسپانیا به پایان رسیده
کلمبیا و اژانتین و برزیل هم نشون دادن که امریکایی ها تیمای خوبی هستن
پاشین برید بخوابین عادل میگفت مرد چینیه مرده از بس که فوتبال دیده و نخوابیده این چند روز(sm59)
پ.ن : تیم قهرمان ایران! من دیگه حرفی ندارم(sm70)
ما هم گفتيم راضيم همون اول
ولي چون ايران انگار بايد بگيم عالي و شادي كنيم و فلان و بيسار
ايرانم مثل هندوراس واسه منوفرقي نداره
خوب باشه ميگم بد باشه هم ميگم