خوب شد یاد اوری کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شد یاد اوری کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقایان مام بریم بخوسبیم صبح بخیر (sm19)
به هر حال وقت امتحاناته (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا زمانی که نمره ها بیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم بخوابم (sm27)
روز خوش
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 بار پرسیدی یکیش درست در اومد یکیش غلط چرا جوک میگی یره (sm70)نقل قول:
(sm41)نقل قول:
بر سر چی شرط میبندی همین الان ثابت کنم ؟! (sm59)
درخواست عجیب بالوتلی: اگر به صعود انگلستان کمک کردیم، ملکه باید من را ببوسد!(sm120)
ماریو بالوتلی ادعا کرد که در صورتی به پیروزی ایتالیا در برابر کاستاریکا کمک کرد، ملکه او را ببوسد؛ این مهاجم آتزوری، پس از شکست انگلستان در برابر اروگوئه و وابسته شدن سرنوشت انگلستان به ایتالیا در توییتر خود نوشت: "اگر ما کاستاریکا و اروگوئه را شکست دادیم، ملکه باید لپ من را ببوسد!"
انگلستان تنها در صورتی می تواند به مرحله بعد صعود کند که اروگوئه و کاستاریکا در بازی های خود در برابر ایتالیا شکست بخورند و تنها یک تساوی ایتالیا در برابر یکی از این تیم ها، به منزله حذف انگلستان است.
باز هم بازی عکس پیش بینی من(sm54)این 4/5 مین بازیه یعنی 50 امتیاز پرید(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]