ز هجرت میکشم بار جهانی
که گویی من جهانی را ستونم ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ز هجرت میکشم بار جهانی
که گویی من جهانی را ستونم ... (sm50)
به صورت کمتر از نیم ذره
ز روی عشق از عالم فزونم ... (sm50)
چه بی دلیل چه زود بهونه گیر شدی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال یتیم خوردم نداشت (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد دلیل واسه بهونه هات داری(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این قصه اولش با غم شروع شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید قبول کرد و پای شکست وایسادنقل قول:
باخت باید احساس فوق العاده ای باشهنقل قول:
یک لحظه داغم می کشی
یک دم به باغم می کشی
پیش چراغم می کشی
تا وا شود چشمان من ... (sm50)
(حضرت مولانا در اینجا به بردن یار به مکان و دارکوبی زدن یار اشاره میکند)
شیران زده دم بر زمین پیش سگان کوی اونقل قول: