ولله من نه طرفدار آلمانم، نه برزیل، نه هیچ تیم دیگه...
یه چیزایی دیدم گفتم... حالا همه اگه بهم چیزی نبندن میگم احساسم اینه که فیفا دوست داره برزیل قهرمان شه تا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه بره پی کارش
نمایش نسخه قابل چاپ
ولله من نه طرفدار آلمانم، نه برزیل، نه هیچ تیم دیگه...
یه چیزایی دیدم گفتم... حالا همه اگه بهم چیزی نبندن میگم احساسم اینه که فیفا دوست داره برزیل قهرمان شه تا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه بره پی کارش
این چه ربطی داره؟توپ به لوئیز خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به یونان (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توان برزیل همینه عزیز من!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا فرد و هالک و اسکار نمیشه بیشتر انتظار داشت
ضمنا تیم ریسک نمیکنه اول گل نخوردن واسش مهم تا گل نزدن
اسکولاری هم مربی بدی از نظر تاکتیکی خودت که میدونی
تیم مورینیو که خوب بازی نمی کرد --- توی اینتر گند می زد به هر چی فوتباله ---
می گفتند از روی ذکاوتشه --- تاکتیکشه --- 1-0 می برد خوب بود ---
ولی بقیه مربی ها --- الکی الکی می برن --- (sm14)
جلو شیلی که داوری مشکلی نداشت ولی این بازی هم خطاها خیلی مفت میگرفت برا برزیل هم گل آفساید مشکوک بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فکر منیکنی من از این تیم راضیم؟؟
نه به خدا
حالم بهم میخوره از این بازی
از خطا کردن از پاس اشتباه از دفاع کردن حالم بهم میخوره
تا حالا برزیل رو این طوری ندیده بودم اصلا لذتی هم نمیبرم از فوتبالش
اما یه واقعیت هایی هست
اینم که داورا باهاشن از ذکاوت اسکولاریه(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلی رو قبول دارم هیچ مشکلی نداشت (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطا ها خطا بود دیگه! حتما باید پاشو نصف کنن تا خطا بشه؟ چند تا هم نگرفت تازهنقل قول:
گلم خودت میگی مشکوک...تو تصویرم اون چه من میبینم افساید حالا به لوییز خورد یا نخورد نمیدونم
ولی بده این طور میگین یک طرفست داوری شاید 50 50 ها رو به نفع بگیره که همیشه همین طوره واسه میزبان اما این که نیت داشته باشه نه
جلو کرواسی هم پنالتی توهمی و خطای شخمی ذکاوت نیمار بود(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا به نظر من اسکولاری کارش کاملا درست و منطقیه... به جز این روش، هیچ راه دیگه ای حتی احتمال رسیدن به موفقیت هم نداره براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطشو داور میدونه (sm3)نقل قول:
انشاالله این تیم قهرمان حالا به هر طریقی (sm10)(sm27)
تصویر که کور نیستم منم میبینم.ولی توپ به بازیکن کلمبیا نمیرسه به لوئیز میرسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی کرواسی رو نمیتونم باور کنم نیت نداشت(sm10)
چقدر بده که فردا شب نمیتونم بازی هلند - کاستاریکا رو ببینم (sm74)
طریقش 4 تا دایو و خطا و آفساید و ....(sm120)نقل قول:
آخی نمیتونی بین دایوهای نیمار و روبن مقایسه انجام بدی(sm120)نقل قول:
من طرفدار ایتالیا و انگلیس بودم --- که خدا رحمتشون کنه ---
ولی فعلا دارم فوتبال ها را می بینم و لذت می برم ---
این بازی هم فکر می کنم --- گل کلمبیا آفساید نبود --- خطای جیمز درست بود ---
برد برزیل هم نا حقی نبود --- مطمئن تر بازی کرد ---
کلمبیا 10 -20 دقیقه آخر به آب و آتیش زد ---
خیلی هم خشن بازی می کرد ---
ولی خیلی دلم می خواست --- بازی که دو سه روز دیگه می بینم --- برزیل و آلمان باشه --- (sm111)---
برزیل که (sm3)نقل قول:
ولی شما رو عشقه (sm121)
لذت فوتبال دیدن به زیبائیشه یا اسم بزرگ تیما؟نقل قول:
منم (sm10)نقل قول:
برزیل که(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایی داری داش رضای کبیر(sm10)(sm120)
جیمز رودریگز پدیده جام بیستم که توانسته با ۶ گل زده در صدر جدول گلزنان قرار گیرد پس از حذف تیمش به شدت ناراحت شد و در زمین مسابقه گریست، اما داوید لوئیز و دنی آلوز به سراغ او رفتند و این بازیکن باارزش را دلداری دادند.
لوئیز پیراهن خود را با جیمز عوض کرد تا اندکی از ناراحتی او کم شود.(sm120)
اسم بزرگ الکی بوجود نیومده ---نقل قول:
اسم بزرگ به خاطر 5 تا قهرمانی با پله و رووماریو ورونالدو و رونالدینیو و ریوالدو و به به تو به دست اومده نه با بازی تخیلی فرد و هالک و جو(sm27)نقل قول:
برادران گرامی شب همگی بخیر و رئالی (sm10)(sm120)(sm27)
این برزیل نسبت به همه برزیل هایی که یادمه --- کمتر ستاره و بازیکن بزرگ داره ---نقل قول:
دقیقا همینه که می گی ---
شبت خوش(sm120)نقل قول:
اگه بازیکناش تخیلی تر از این هم باشن --- باز هم بزرگه ---نقل قول:
خودت هم قهرمانی را برای تیمی به جز تیم های بزرگ متصور نیستی --- حالا با هر بازیکنی ---
بریم بخوابیم ---
امشب هم که به وقت اضافه نکشید --- خودمون وقت اضافه برگزار کردیم ---
شب خوش حسین و بقیه --- (sm111)
معلومه منم دوس دارم تیم بزرگ قهرمان بشه ولی نه با بازی تخیلی و داوری و .....نقل قول:
وقتی 4 تا بازی با کرواسی مکزیک شیلی کلمبیا کرده تو یه دونش هم برتر نبوده چه یرا باید دوس داشته باشم بیاد بالا؟
من ایتالیا رو دوس دارم ولی وقتی تو 2 تا بازی رو هم نتونسته 3 تا موقعیت گل دشاته باشه چرا دوس داشته باشم به خاطر اسم بزرگش بیاد فینال؟
شبت اهورایی(sm19)(sm10)(sm120)نقل قول:
- اسکای می گوید میلان والبونا و گریزمان را به عنوان گزینه های جایگزین در صورت عدم جذب ایتوربه در نظر دارد.
سیلوا که نیس نیمارم نباشه آلمان لهش میکنه (sm121)
برای اولین بار مجبورم طرفدار آلمان باشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حاضرم برزیل بیاد بالا آلمان اما حذف شهنقل قول:
طرفدار هر کی از اون ور بیاد بالا هستم (sm120)
ایتوربه داره میاد یووه (sm120)نقل قول:
جام بس تخیلی شده(sm120)نقل قول:
دس به جیب شدین.بانک زدین؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]