نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
اونم مال تو(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما پشت امیر باش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
6-2 برنابئو(sm59)نقل قول:
بومی نمیشه (sm10)نقل قول:
به خودشون مربوطه(sm10)نقل قول:
حسین جان الانه بهانه مصدومیت رونالدو رو داری !! ومیگی رونالدو مصدوم بوده و نتونست خوب بازی کنی !!نقل قول:
ولی وقتی اون موقع که مسی مصدوم بود و مصدوم شد! و تازه از بند مصدومیت رهایی یافته بود و خیلی بد بازی میکرد طوری که شماها رئالی داشتید مسخرش میکردید !! و میگفتید فوتبالش تمام شده ....
تحلیل فوتبالی تون تو حلق مموتی(sm10)
باشه ---
رونالدو بزرگترین بازیکن قرنهای متمادی ---
مورینیو هم بزرگترین مربی قرن های متمادی --- (sm2)---
رونالدو تیم پرتغال را یک نفری آورد بالا -- -قهرمان جام جهانی کرد --- کی مخالفه؟ --- (sm108)
رونالدو که مصدوم نمیشه! کسی که خوب تمرین کنه عصن مصدوم نمشه ...زارت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زمين من از پيراهن کشورم دفاع ميکنم، اما در آن لحظه اصلا انتظار نداشتم که مهره کمرش شکسته شود.(sm2)
شما بگو 100-0 برنابئو(sm59)همین انریکه که میندازینش بالا با زامورانو سال 97 5 تا گذاشتن در بارسا.اینا از یاد میره(sm59)نقل قول:
وگرنه الان با 11-1 میسنجیدن شما رو(sm120)
چه قد مشخصه که بی طرفی(sm108)مثل بی طرفی آمریکا تو مسائل سوریه و عراق(sm108)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیمار و مسی و لام و ... --- 4 تا بازیکن در پیتی هستن ---
که چون فقر بازیکن دارن کشورهاشون --- با زور اوردن تیم ملی بازی کنن ---
آدم های بی خاصیتی هستن کلا ---
خوب شد --- (sm26)
الان من نمیدونم چه بحثی میکنید.من کی گفتم رونالدو بزرگه و مسی کوچیک....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط ابراز خوشحالی کردم
هم با طرفاتون هم بی طرفاتون استاد مغلطه کردن هستید(sm10)
رو بوم میشه؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از انریکه بعد از سال 97 هم بیشتر بگو(sm59)نقل قول:
سال 97 نمیتونم بگم ولی میدونم خداوند فرشته ای نازل کرد دندان خرگوشی که بارسلونا را به جهانیان معرفی کرد(sm59)نقل قول:
4 تا بازیکن دیگه هم اضافه کن....فرافکنی دقیقا اینجا معنا پیدا میکنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفایی زدم که دوست دارید دیگه --- (sm25)نقل قول:
کریوف پشم(sm59)نقل قول:
خاک تو سرت(sm27)
نقل قول:
كلا يا " خاك تو سرت "يا "زارت " (sm120)
نقل قول:
نه طرفداره رونالدوم نه مسی ... از لحاظ اخلاقی هر دوشون (sm3)
من حرفم اینکه که گفتی رونالدو مصدوم بود و به همین دلیل خوب بازی نکرد و لی اون موقع که مسی مصدوم بود و تازه از مصدومیت بعده 2 -3 ماه اومد
و بد بازی میکرد همین شماها شروع به مسخره کردنش کردید !!! همین شما رئالی ها !
همین چند پست بالاتر هم گفتی مسی کوچیکه (sm10) من کاری با این جمله ندارم کوچیکم باشه باشه
من حرفم اون جمله قرمزی هستش !
از 1 طرف حرف میزنید از 1 طرف دیگ انکار !
من نمیتونم بزرگی مسی رو انکار کنم ...هیچ کس نمیتونه....کاراش و دستاورداش مشخصه...نقل قول:
نیمار هم نمیتونم بزرگ کنم....از نظر من نیمار جز 2 بازی کار خاصی نکرده ....
اونم وقتی بشه مسی حتما بزرگیش غیر قابل انکار میشه....
من گفتم رونالدو مصدوم بوده نه الان 6-7 هفته آخر رُ پزشکای رئال گفتن نباید بازی کنه
جام جهانی هم گفتن اگر بازی کنه ممکنه فوتبالش نابود بشه الانم که این همه زمان تا اول فصل مونده گفتن اوایل فصل آینده رو از دست میده
ضمن اینکه پرتغال با برزیل و آرژانتین قابل مقایسه نیست
اصلا من بحث بزرگی و کوچیکی نکردم شما به نفع خودتون تفسیر کردین(sm10)
من شماها نیستم.من حسین هستم.هر وقت اون قرمز رنگُ از من نقل گرفتی جواب میدم...نقل قول:
در ضمن اون چند پست بالاتر که گفتم مسی کوچیکه رو نشونم بده برم یه فکری به حال خودم بکنم
کمترین کاری که میتونم بکنم کندر خوردن جهت تقویت حافظست(sm10)
دیگه نه با توام نه پشتم باش(sm50)نقل قول:
آرژانتین به غیر حمله اش !! هیچی دگ نداره ! اگه اونو برداری میشه 1 تیم در پیت !!!نقل قول:
پرتقال که از کاستاریکا کم نداره ! داره ! (sm10)
(sm27)نقل قول:
آگرو هیگواین لاوتزی مسی دیماریا اینا 5 عدد هستن ...اسمشون رُ میذاری فقط حملهنقل قول:
اونجا فقط رونالدو (sm10)
به زبون بله هیچ کس از کاستاریکا کم نداره ولی همون هیچی از گروه ایتالیا و انگلیس با اون همه ستاره بالا اومده
بعد به ما میگی تفسیر فوتبالیتون تو حلق من ولی با این قیاس ها تفسیر فوتبالی شما تو حلق همه ما با هم جا نمیشه(sm10)
فصل قبل وقتی مصدوم بود و اومد و بد بازی میکرد !! گفتی تایپک ها همشون پریده (sm10)نقل قول:
همینه دیگه یه پست از وسط میکشین بیرون دادار دودور راه میندازین...نقل قول:
وحید گفت رونالدو 4 تا از آلمان خورده پس ....
من گفتم اگر به این باشه مسی هم مثل رونالدو 4 سال پیش 4 تا از آلمان خورد
تو مقدماتی جام جهانی هم 6 تا از ونزوئلا
این یعنی اینکه 5 تا و 6 تا خوردن مربوط به تیمه نه یه بازیکن (sm10)
من فصل قبل کلا اینجا نبودم....هر کی هر چی گفته خودش باید جواب بده ...(sm10)نقل قول:
میگم دگه اگه حمله + دیماریا ر وبزاری کنار ارژانتین هیچی نداره هیچی !!نقل قول:
منظورمو بد گرفتی !! منظورم اینکه پرتغال با اون بازیکناش چی از کاستاریکا کم داشت که نتونست از گروهش بیاد بالا !!
کاستاریکا رونالدو نداشت ولی تیم داشت ! 1 تیم واقعی !!
بازیکن های پرتغال مشهورند یا کاستاریکا ! (sm10)
چر
مارادونا : داوری را انتخاب کردند که بازی را برای برزیل در بیاورد (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمر هرکس بود میشکیت (sm54)
استخان vertebrae نیمار شکسته و احتمالا 4.6 ماه نمیتونه بازی کنه
پس بارسا خرید سوارز رو به صورت جدی تری دنبال میکنه
خدا کنه انتقال سانچر به ما هم کنسل نیشه (sm50)
منم گفتم آرژانتین حداقل حمله رُ داره پرتغال همونم نداره(sm10)نقل قول:
منظورتُ گرفتم گفتم به زبون کاستاریکا هیچی نداره ولی در عمل یه تیم داره...
درست کردن تیم هم به عهده ی رونالدو بوده؟
اگر منظورت از مشهور هوگو آلمیدا و نانی و میرلش هستن بله پرتغال خیلی بازیکن داره.....
(sm27)
بهترین حرف رو سرمربی کرواسی زد که گفت ما اومدیم اینجا شو قهرمان شدن برزیل رو مشاهده کنیم (sm3)نقل قول:
ولی چوب خدا صدا نداره (sm66)
از نظر رسانه ها همه برزیل روی دوس نیماره ولی جز 2 بازی که ما چیزی ندیدیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی اول با کرواسی که داوری اظهر من الشمس بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی دوم با مکزیک که برزیل هیچ کاری نکرد
بازی سوم کامرون که کلا اومده بود سیزده به در
بازی چهارم شیلی که قشنگ مغموم از میدون رفت بیرون
دیشب هم که برزیل از *** آورد
شما که فوتبال می فهمی بگو نقش نیمار جز بازی کرواسی و کامرون چی بوده که همه دیدن جز ما(sm27)