شما هیچ وقت ضایع نمیشی(sm176) .. الان دیگه میرم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شما هیچ وقت ضایع نمیشی(sm176) .. الان دیگه میرم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعبه ی اولش رو همین نوید زد ، بنده ی خدا قبلا با مدرک جهانگردی تور میبرد که جمع کرد ، داییش میگفت برو راننده آژانس بشو که این رفت فلافلی سلف سرویس زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد که دیدن کارش گرفته همه زدن توی کار فلافل و فلافل سبزیجات و فلان ، همشونم با 17 سال سابقه ...
چند روز پیش رفته بودم کلاس پیش این مردک طایفه ، بحثش شد ، هنگ کرده بود میگفت همچین چیزی ندیده ، توی تهران همچین چیزی نیست
یادم باشه به نوید بگم شعبه ی تهران رو راه بندازه
ظالم باش ولی مظلوم نمایی کن ... بلد نیستی ؟! (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[IMG]https://static.****.com/images/music/cover/Arash_Tekoon-Bede-%28New-Version%29_1428415293.jpg[/IMG]
دقیقن الان همین کارو کردم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزاح فرمودم (sm120)(sm10) اصلا مجمع بدون بانو ؟نقل قول:
فلافل خودم پزه من خییلی خوشمزه تر از این اهوازیاس ... چ کاریه میریم پول میدیم بعد یه غذای ناسالم میخوریم ...والا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همین جا بهت خسته نباشی میگم آفرین به این زور و آفرین به این بازو (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم والا این چیزی رو که میگینقل قول:
ولی خب متن آهنگ بودااا
خیلی ممنووووووووووووووون(بچه فامیل دور) (sm10)نقل قول:
یعنی امشب کلی بهم روحیه دادی (sm51) دیگه باورم شده تک بانوی مجمعم این گلم واسه خودم (sm10)