آقا محمد اصفهاني چرا جزو گزينه ها نيست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا محمد اصفهاني چرا جزو گزينه ها نيست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاملا موافقم خصوصا حركت اخيرش تو برنامه تلويزيون و اجراي مسخرش (sm25)
واقعا نصف اینها رو گوش نکردی پس نصف عمرت بر فناست مخصوصا اگه ترانه های مهرداد نیویورک رو گوش نکرده باشی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم تایید میکنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نمیتونی برا خودت لیست تعیین کنی و چون از این خواننده ها خوشت نمیاد توقع داشته باشی بقیه هم بیان از لیست نظرسنجی تو انتخاب کنن , یه چیز دیگه ای هم که باید در ابتدا مشخص میکردی اینه که این نظرسنجی بر حسب صلیقه باید باشه یا علم موسیقیایی , اگه بر حسب دانش موسیقیایی باشه که کدوم اهل فنی دانش شما رو تایید کرده که به خودت اجازه دادی لیست تعیین کنی . اگه این شهاب که اسم آوردی اونیه که لوس آنجلسه و سبک داوود مقامی میخونه اون زمانی که اولین آلبومش رو بیرون داد یکی از داغ ترین آلبومای زمانش شد . با این تفاسیر نتیجه گیری میشه که این تایپیک هیچ ارزشی نداره و صرفا برا ابراز وجوده که یعنی ما هم هستیم.
تایید میکنم آقا نویدنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کلا کف مغزت صاف تشریف داره. پس بابت نظرت بهت خرده نمیگیرم.(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ..... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه نظرات برام محترمه از جمله نظر شما دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hourmazd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط می تونم بگم قطعا من تنها کسی نیستم که خوانندگان نامبرده از جمله شهاب رو خوانندگان بدصدایی می دونن و صدالبته که این خوانندگان بدون طرفدار هم نیستن.