صادق قهر کردی درخواست دوستی رو بکوب دیگه (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
صادق قهر کردی درخواست دوستی رو بکوب دیگه (sm19)
نه بابا صادق اهل قهر نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن اون شعری رو که حمید فرستاد تو پست صفحه قبل همه برن تشکرو بزنن خیلی حال کردم (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داداش نه بهم برخورد نه قهر کردم شوخی میکنیم دیگه رفته بودم واسه شام و سریال نبودم(sm19)نقل قول:
دمت گرم خوشحالم که یه دوست باحال دیگه پیدا کردم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو و خطر یباره بیاین منو بخورین انقدر از این پستا میذارم که ندونین چیکار کنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکترم داداش(sm127)نقل قول:
حالا تو بزار از اعدامی اونوقت میبینی (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوشه(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا این خطر اینقد بی خطر شده (sm30)
خطـــــــــــــــــــــــ ــــر در کمیـــــــــــــــن محسن به سر میبره (sm3)نقل قول: