هوی رسول الدنگ (sm89)تو بیا یه خورده توضیح بده کمک کن شاید فردا رفتم دکتر (sm50)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
هوی رسول الدنگ (sm89)تو بیا یه خورده توضیح بده کمک کن شاید فردا رفتم دکتر (sm50)(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm70)
(sm98)دمت گرم واقعا نمیدونستم چی کار کنم تا اینکه یه کلمه گفتی برو دکتر (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی راهنماییت تو حلقم دیوث قرمساق (sm30)
چت شده دلبرکم ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو قرمساق میگی چه راهنمایی کنم من که تا حالا دندون درد نداشتم اصلا دندون پزشکی تا حالا نرفتم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی عصب کشی کنی و دیگه درد نکشه، ولی اگه مجبور به پر کردن باشی به احتمال خیلی زیاد بالای 98% قبل پر کردن دندون نیاز به عصب کشی است تا به عمق دندون بشه رسید و تراشید و پر کرد داخل دندون را (sm171)نقل قول:
آموکسی سیلین 500+ژلوفن+کدیین
هر 8 ساعت سه تاشو باهم بخور
درد دندون به خاطر عفونت و التهابه اینارو بخور خوب میشی (sm120)
اینارو دارم میخورم تا 2 ساعت آروم میشه بعد دوباره میگیره درد تو رفتی دندونپزشک عصب کشی کردی یا پر کردی کدوم بهتر و ارزون تره ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم بت دیوث بی تربیت انقد ازین حرفا زدی دوباره گرفت درد (sm81)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه دندون 4 ریشه داشتم پارسال نه اون سال قبلش 350 تومن دادم (sm81) هم عصب کشی کرد و هم پرش کردنقل قول:
برین به خودت دیوث(sm30)نقل قول: