آخه معمولا دخترا از این حرفا میزنن... من معذرت میخوام (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یادم نمیاد چیزی دوست نداشته باشم کلــــــــــــاً (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ عادت غذاییت دستم اومد... موفق باشی!!! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه که با اون زبون غیبت نکرده باشه (sm120)نقل قول:
خیلی لیلی به لالات گذاشتن... من یادم میاد بچه بودم یه شب اومدم افه چسی بیام گفتم املت نمیخورم... هیچ وقت یادم نمیره هیچکس محل ســـــــگ بهم نذاشت (sm2) و اون شب درسی برای تمام عمرم گرفتم که هیچوقت نگم از فلان خوراک خوشم نمیاد هیــــچوقت... هرچی باشه میخورم خدا رو هم شکر میکنم... با همین سن و سال هم میدونم اگه بخوام ایراد بگیرم (که از این عادتا ندارم اصلا) با عبارت دلنشین "میتونی گـــه بخوری" مواجه میشم (sm2) (قسمت آخر شوخی نبود فقط به شوخی بیان شد (sm2))نقل قول: