آینه قدی ـ نفس ـ بی سرزمین (sm50)
مغلوب هم که امضای خودشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آینه قدی ـ نفس ـ بی سرزمین (sm50)
مغلوب هم که امضای خودشه
فقط بی سرزمین رو مقوا ندونستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ بی دفاع کاور آهنگ high hopes _ Pink Floyd عالی بود دوست داشتم
مقوا فروش برو حامد همایون گوش بده ببین مقوا به چی میگن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا از این شوخیا نکنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقدمشو نوشته با نگاهی به اون اهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار کاور نیست فقط ملودی اولش که اونم کاور حساب نمیشه
از حق نگذریم البوم جالبی نبود
بـــــه به به به به به به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقه من
عزيزم كجا بودي نبودي دلتنگت شده بودم
از ترك ٢ خوشت اومد؟(sm2)
سلام و شب بخیر داداش یا خواهر نمیدونم کدومشی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا در پشت تالار .دورادور حواسم هست
البومی هم نیومد ک انالیز کنم
این البومم کار ریتمیک و شادی نداشت قبول داری این یعنی ظعف.
دو نداری.
پسرم عزيز پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو شادو ول كن من منتظره اناليزت دارم