-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
1 فایل پیوست
-
سلام و خسته نباشید خیلی زحمت میکشید من خیلی هم از این تاپیک و تاپیک های دیگه انجمن راضی ام اصن مگه میشه راضی نبود میتونم ازتون یه درخواست داشته باشم از تک صدای ماندنی نسل ها استاد پویا ویدیو های بیشتری بزارین و همینطور از جمشید اگه موزیک ویدیو من عاشقم جمشید هم هست بزارید بازم از زحماتتون ممنون.
-
موزیک ویدئو عشق منی از جمشید کیفیت خوبش موجود نیست؟
-
<font size="4">[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
<font size="4">[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با درود به تمام بازدیدکنندگان گل این تاپیک در صورت اطّلاع از این دو موزیک ویدئو خوانندگان هر دو کلیپ را معرفی بفرمائید واگر کیفیت بهتر دارید بگذارید
-
نقل قول:
با درود به تمام بازدیدکنندگان گل این تاپیک در صورت اطّلاع از این دو موزیک ویدئو خوانندگان هر دو کلیپ را معرفی بفرمائید واگر کیفیت بهتر دارید بگذارید
با سلام کلیپ اولی نگو خوانندش معلومه محمود قربانی هستش.... کلیپ دومی خوانندش آرمین نصرتی هستش
-
خیلی ممنونم آقا رضا در کلیپ اوّل ، اون پیرهن صورتی که قربون صدقه ی خانوم میره کیه که در کلیپ دوّم هم با پیرهن قرمز برای خانم اشوه گری میکنه ممنونم اگر راهنمایی کنی اگر میشناسی
-
سلام خسته نباشید اگه میشه ویدیو هارو دوباره آپلود کنین من ویدیو های پویا رو میخوام اگه هزینه ای هم باشه پرداخت میکنم