آقا کارتون حرف نداره
اگه میتونی کنسرت های گوگوش رو هم بذار
مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا کارتون حرف نداره
اگه میتونی کنسرت های گوگوش رو هم بذار
مرسی
سلام هادی 0021 لطفا موزیک ویدیو بهانه از لیلا فروهر را از یاران بگیر و بزار برای دانلود؟(sm102)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیلی وقته تکمیل شده
100 رحمت به آپلود باز حداقل با 55 کیلو بایت داره میره
آپلودبوی مسخره اصلا نمیره یا اگه بره آخرین حد سرعت 41 (sm3)
اگه براتون زحمت اضافی نبود این آلبوم های تصویری معین ( یا اندی ) رو مثله این آلبومش که تو خود سایت گذاشتید ( [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] )به صورت 720p DVDRIP هم بگذارید که بشه انتخابی دانلود کرد ، حجمشم کمتره برا دانلود
بعدا خودم تک ویدیو میزنم ولی نه 720 کشیده میشه تصویرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sed Saleh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینال ویدیو میزنم فرصت شد
دمت گرم، ینی اونایی که کوروش rip کرده تو سایت ویدیوش کشیده س؟ متوجه نشدم، فکر کردم تنها مشکلش تگش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما dvd رو دانلود کن مقایسه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط sed saleh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این dvd که دانلود میکنی بعد باید بزنی رو dvd ویدیوها میاد یکی یکی ، یا نه کلن بعد extract کردن تو کامپیوتر میشه تک تک جدا دید، چطوریه؟ یا چسبیدن بعد extract بهم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارت 3 کو ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه های این دی وی دی رو مینویسی ببینیم کدوم ترانه هاش هستند
دوستان راهنمایی میکنید. من دنبال کل فیلمای ایران قدیم میگردم با بهترین کیفیت موجود. کسی میتونه کمکم کنه ؟؟
چرا وقتی کلید تشکر و میزنم این شکلی میشه؟
نقل قول:
Kiana, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :
- ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
- ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
- ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
- ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
- در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
- ممکن است شما کاربر ویژه نباشید و این بخش مخصوص کاربران ویژه باشد !
آقا امير اينا آپلود نميكني ؟ سپاس فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز زحمت کشیدی آپلود کردی ولی تمامی پارت هاش رو کلتکس توی یوتیوب آپلود کرده!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط musicbaran1400 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک جدید به زودی زده میشه و تمامی ویدیوهای ارجینال انتقال داده میشه (sm120)
هر DVD هم در صفحه اول آپلود میشه پشت سر اون موزیک ویدیو ارجینال حالا یا VOB باشه یا DAT
قانون تاپیک جدید اینه هر کی لطف کنه بخواد از ماهواره YouTube تبدیل شده با حجم پایین چیزی بزاره سریعا پاک میشه
اینو میگم به همه دوستان که ویدیو گذاشتید پاک شد ناراحت نشین
کار پسندیده ای میکنی هادی خان تا حایی که بتونیم کمکت میکنیم از کمک معنوی بگیر تا مادینقل قول:
کار فوق العاده ای میکنی (sm10)
بیصبرانه منتظر تاپیکت هستیم
دوستانی که مایل هستن دی وی دی ارجینال بزم مهستی و ستار رو داشته باشن لطف کنن چند نفر بشین نفری 10 بدین
اگه هرکی ام داره این دی وی دی رو که نسخه یوتیوب گذاشته شده لطف کنه پیام خصوصی بده (sm98)
بازم ممنون داش هادی این بزمو من چهار پنج سال پیش از یوتیوب دانلود کردم یعنی واقعا چنتا از دوستان نمی تونن کمک کنن اورجینالشو بگیریم فقط باید مجانی دانلود کنن؟ بازم دمت گرم که بدون چشم داشتی این همه دی وی دی واسه دانلود میزاری(sm10) خاکدم داشی(sm176)
داغ و تازه
(sm111)
سلام شما که 7 پست این بزم رو گذاشتید خب بقیه پارتها رو هم بزارید چرا شل و سفت می کنید
ناز بکشیم یعنی که تو این اوضاع کی پول داره همه اندر خم این کوچه گرفتاریم ....
اینها رو نگاه می کنم که گرفتاریها کمتر به یاد ما بیاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی . . .
پارت 8 هم امشب (sm50)
دوست عزیز کی از شما پول خواسته من این dvd رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید 80000 تومن بدم سفارش بگبرم شما نمیگی من از کجا این پولو تهیه کنم ؟
طرف فقط ارجینال سفارش میده نمیتونم بهش بگم از مال خودت یه کپی بزن برام بفرست چون خودشم چیزی نداره میگه چیزی بخوای میتونم سفارش بدم
منم هیچ وقت نمیام 80 بدم بابت بزم
هادی جان تاپیک و نزدی هنوز؟ کِی میخوای بزنی؟
خیلی بیصبری میکنیم (sm10)
آقا امیر . شما این ویدیو ( پویا - من ) رو با کیفیت ارجینال داری ؟
(sm50)
سلام عزیز.میخواستم چهار پارت بعدیشم بذارم.اما اینقد دوستان کم لطفی کردن و نیش زدن که پشیمون شدم.خواستی آدرسشو واست پیام خصوصی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen14214 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچی 9 دلار میگی که انگار شرکت سروش اورجینالشو به طور انبوه تولید کرده و میفروشه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط musicbaran1400 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش 9 دلار قیمت تو امریکا هست این پول پست داره پوا حمل و نقل داره دست به دست میچرخه تا میرسه دست ما من خودمم همین قیمتا دی وی دی اورجینال میخرم تازه اگه پیدا بشه
یه بسته کوچولو با پست زپرتی داخلی بفرستی به یکی از شهر ها 20 تومن کرایه میگیره (sm142) بسته از امریکا ماد نه از دهات
کسی هم که 80 تومن میفروشه لطف میکنه میفروشه همین فروختنش لطفه (sm142)
من خودم همیشه اورحینال میخرم قیمتا دستمه فقط چیزیو که نمیدونین امار الکی ندین (sm142)
ببین سعید خان اون آدرسی که شما میگی من چند تا فیلم گرفتم با این دی وی دی انقل قول:
سیاوش قمیشی
سعید محمدی
معین از کلتکس
شهرام کاشانی که صدا اصلا نداره وگرنه میزاشتم ویدیو هاشو
شهرام صولتی که ارجینال نبود
بزم مهستی و ستار که قبلا گذاشتم
گوگوش و حمیرا و مهستی که هیچ کدوم ارجینال نبود گرفتم
افشین ارجینال نبود گرفتم چند تا از ویدیو هاشو گذاشتم
ابی پارس ویدیو گرفتم ارجینالم بود ولی دیگه خیلی زیاد قدیمی بود کیفیت نداشت
شهره گرفتم که دستکاری شده بود
مدرن تاکینگ گرفتم که دی وی دی ش خراب بود
انریکه گرفتم که اونم ارجینال بود و خوب بود که بعدا میزارم
3 تال دی وی دی از کلتکس هم گرفتم که اونا ارجینال بود
حالا پسر خوب من اینا رو گرفتم با هزینه پست شده بود 66 هزار تومن به غیر از پول فیلم
یه جوری فک میکنی که انگار همه این دی وی دی ارو دارم میخوام از مردم پول بگیرم
پسر خوب من تاحالا 1000 تومن از کسی نگرفتم که شما اینجوری حرف میزنی 3 تا از بچه ها دوماه پیش گفتن بابت لیلا فروهر کمک میکنیم
ولی من گفتم بزار بهتون خبر میدم
اینایی که میگی از دبی میاد که اورجینال نیست (sm25) خوبه نگفتی از پاکستان هم میاد (sm25)نقل قول:
حالا فک نکنم لازم باشه توضیح بدم فرق بین اورجینال و تقلبی چیه(sm142)
3 تا دی وی دی نوشته بود گلچین موزیک ویدیو که همشم از ماهواره بود ازین جدیدا که اونم گرفتم گفتم شاید چیز خوبی باشه
3 بانوی آواز ایران .........
یادم رفت اینارو بگم من فقط اینارو گرفتم
حالا من اینجا میگم داداش عزیز شما ویدیو که میزاری ارجینال بزار یا اصلا نزار ویدیو از یوتیوب نزار چند نفر از بچه ها به من گفتن ویدیو از یوتیوب گذاشته که اصلا بت چیزی نگفتم فقط اومدم اینجا گفتم تاپیک جدید کسی از یوتیوب بزاره سریع پاک میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Kiana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
قیمت دی وی دی از خود آمریکا بخوای بگیری 10 دلار میشه نزدیک به 35
حالا اون کسی که از تهران میاد اینارو سفارش میده میگه 75 تا 80000 تومن
سیدی هم بخواب بگیری 50 هزار تومن
حالا تو که انقدر میگی سیدی رایتی بیا ببینم کجا داره ناموسا هر دی وی دی رو هم بده 30 تومن کپی من میگیرم اونایی که سفارش دادم
برو بپرس از آشنایی کسی ببین چقدره قیمت اینا ..........در ضمن من نمیدونم از کدوم قبرستان وارد میشه خودمم قبول دارم که زیاد میره روی قیمت
ولی دیگه من نمیدونم مگه دست منه من که نمیخوام دروغ بگم
دقیقا همین قیمته,منم همین قیمت میخرم همیشهنقل قول:
تو بهتره بدانی و اگاه باشی نه من, تو ایران و هرجایی که نمایندگی وحود نداشته باشه قیمت جنس اصل رو دلال تعیین میکنه نه کمپانی حالا از هر جهنم و ده کوره ای بخواد بیاد ما هم جنس اصل بخوایم با احتساب هزینه پست و حمل و نقل باید قیمتی که اعلام میشه رو بپردازیمنقل قول:
پس دیگه دلار دلار نکن (sm142)
نقل قول:
اینارو ولش کن تاپیک و کِی میزنی؟ (sm128)
شما رایتی رو بخر دیگه چه کاریه میای دانلود میکنی (sm59)نقل قول:
مگه نمیگی موجود است خب برو بخر(sm59)
ابی اگه میشه بزارین لطفا"