پیشوازا فعال نیستن؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشوازا فعال نیستن؟؟
با احترام به همه دوستان به نظرم هرکی انگ میزنه به البوم از روی حسادت این کارو میکنه
چرا فعاله از امروزنقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومو خیلی دوست داشتم ولی خدایی اینو راست میگم
اصلا قصد تخریب ندارم
الان رفتم از اتاق بیرون مامانم میگه دانیال این شادمهر بود؟(sm27)
بابا منم فرق رضا صادقی و یاس رو تشخیص نمیده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکرار مکررات (sm50)
نترکی اوف میشیا... ولی یکم اغراق کردم :) اما درکل آلبومِ زیبایی بودو نمیشه گفت که همه ش تقلیده و استعداد خودش بادِ هوا... همین تقلیدم هنر میخواد... بدبخت از وقتی آلبوم اومد انقد گفتید تقلیده و نمیدونم چیه و چیه و چی جوون مردمو هی کوبیدین بسه خجالت بکشین دیگه... حالا این آلبوم که انقد خوب بود از رو حسودی یا حالا هرچی کوبیدین آلبومِ مهدی بیاد چیکار میکنین دیگه فک کنم خشتک به خشتک آفرین تسلیم کنید....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A8K Sh-A M-A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز من همین تقلیدشم خیلیا کردن ولی چرا موفق نشدن چون اون خوب بودنه توش هست که از هزارتا یکی دراومده.... تو این انجمن چی به خوردتون میدن خدا میدونه که همتون خوش خنده این چشم ندارین پیشرفت یکیو ببینید... یادش بخیر قبلا فضای انجمن خیلی بهتر از اینا بود... 2.3ساله نمیام اکانت قبلیم پاک شده فضای صمیمی تری بود حداقل یه همچین آلبومی میومد نمیکوبیدن سعی میکردن از خوبیاش بگن نه از بدیاش... آقا درسته ترک 2 کاورِ آهنگ عادتِ و فضای بعضی از کارا مثل یگانه و استاد شادمهرِ ولی دلیل به بد بودنش نیست...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A8K Sh-A M-A [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم بهت
اسکی روی شادمهر و یگانه که اینقد بحث نداره
دانیال بیا نقل بگیر(sm70)
شادمهر نگه : من این اهنگو کی خوندم بلند صلوات(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cannibal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MOh@MM@d [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پاسخ ایشون فقط میتونم بخندم (sm2)نقل قول:
بدبختم عمته (sm2)
به نظرم اگه از شادمهر کپی کرده کار درستی انجام داده
(sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان جدیدا همش داره میرینه(sm59)
شادمهر از این تقلید کرده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط EHSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)هی..........نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoRe [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش خنده باشی جیگرم... از بدبختم منظور شما نبودی سامانِ بدبخت بود که انقد کوبیدینش... عمه ممه یوخدینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نگران سامان نباش همه خواننده ها همینن اینجا، خود شادمهر و چاووشی هم همینن ،شما آلبومایی که هفته بعد میان رو یه سر بزن خودت متوجه میشی مطمئنا خودشونم آلبومو گوش میدن و خوششون میاد ولی مثلا میخوان بگن موسیقی هالیشون میشه(شعور موسیقیایی(sm2)) میان میگن بده. آلبومایی که میاد ممکنه از نظر موسیقی چیزی نداشته باشه که منم نمیدونم ولی عام پسنده و خواننده ها نمیان یه آلبومی بدن که این طوری باشه آلبوم رو برای عام مردم و سلیقه طرفداراشون میسازن همه آلبومایی که میان تو این فروم میگن بده من از کسی که گوش داده میپرسم چطور بود میگه خوب یا خیلی خوب بود شما یه سر به وبلاگ سامان بزنی میبینی تقریبا همه خوششون اومده آلبوم حتی همین سایت منتها نه فرومش نظرای زیر خود آلبوم روشن فکری که میگن همینهنقل قول:
همین آلبوم رضا یزدانی که تو فروم تعریفشو میکنن من از هر کی میپرسم خوشش نیومده چون برای عام نبوده
دانیال (sm2)
بله خوب بود(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان --خسته نباشید میگم به سامان جلیلی وآرزوی موفقیت بیشتر و براش دارم - دلم به حال شادمهر میسوزه اون موقع بهش مجوز نمیدادن ولی الان تو ورز روشن به اسکیاش مجوز میدن - توی سال 92 فقط آلبوم چار تار تونست یه کم موزیک ایران و یه تکون بده - توی سال 93 هم آلبوم های افتضاح ادامه داشت و فقط تک آهنگ های محسن چاوشی خوب بودن- "چشمه ی توسی" و " این بود زندگی" و اما آلبوم سامان جلیلی - تنظیم های حامد برداران بازم سبک کارهای افغانی رو داشت آهنگ هایی رو که حامد تنظیم کرده رو وقتی گوش میدم انگار دارم آهنگ افغانی گوش میدم - کلا باید بره افغانستان و خواننده ای افغانی مخصوصا " ولی " تنظیم کنه - شعراهام که چیزی از توش در نمیاد - آهنگ سازیش همون روند تکراری ریتم های موزیک ایران و داره در کل چیزی به موزیک ایران اضافه نکرده - آلبوم تاریخ انقضا داره فک کنم به یک هفته نکشه گوش آدم از شنیدنش خسته بشه - آرزوی موفقیت دارم برای سامان جلیلی هنوز اول راهه
زیرتو کم کن بوت داره زیاد میشه(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والله من از یه خواننده ای خوشم نیاد یا از یه البوم خوشم نیاد خونه پرش اینه که میام مینویسم خوب نیود...دیگه نمیام 1روز هی مطلب بنویسم...پس این نشون دهنده چیز دیگس
دوست عزیز این اولین مطلب من بود که در باره ی آلبوم سامان جلیلی مینویسمنقل قول:
هیچ تعصبی روی هیچ خواننده ای ندارم- وقتی یه کار خوب باشه شایسته ی تمجیده ولی وقتی نیست هندونه بزاریم زیر بغلش که . .. بزارید پیشرفت کنه...
در مورد اینکه گفتی زیرتو کم کن- معلومه که ادب نداری و از هنر چیزی حالیت نیست .
به قول حافظ: حافظا علم وادب ورز که در مجلس شاه هر که را نیست ادب لایق صحبت نبود.
(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nima13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كد پيشواز ايرانسل فعال شد :
تشويش : 5519245
شعله دار : 5519246
چي ميشه : 5519247
حرف دلم : 5519248
حبس ابد : 5519249
اعتراف : 5519250
بهونه : 5514626
كلنجار : 5519251
دست بردار : 5519252
به جون تو : 5519253
حالم بده : 5519254
مرد : 5519255
کلا اولین و تنها ترین مطلبت با این یوزر بوده....با یوزرهای دیگه نمیدونمنقل قول:
من هیچی از هنر!!!!!! حالیم نیست..شما هنرمندی استاد.....الان که خوب توجه میکنم میبینم اره اصلا سامان هم با لهجه افغانی خونده (sm30)(sm30)
تعصب نداشتنت به کسی هم کاملا معلومه!!!
چقدر پیشوازاش رو بد گذاشتن (sm89)
یا از وسطن یا اهنگ اولشونه
کلنجار از خوب جایی شروع میشد و دست بردار
من دست بردار و گذاشتم (sm128)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود تیزر
دانلود:
ترک شعله دارم هم گویا ویدئو شده به زودی پخش میشه احتمالا
دانلود تیزر
دانلود: