دختر رو چه به فوتبال (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دختر رو چه به فوتبال (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای اون تماشاگرا بودم الان فقط فحش میدادم به خودم که اینقد الکی پول بلیط دادم(sm27)
آی ملت مدرنیته رو اخلاق سگ آورد (sm59)
کیروش: حالا نوبت آرژانتین است(sm2)
باشه تو درست میگی اصلا ایران رید من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران تخمی ترین تیم تورنمنت ه
هندوراس و استرالیا بهتر از ایران بودن
ساحل عاج بهترین تیم افریقا نیجریه هم یه تیم درحد عراق و یونان
الان اگر غنا امريكا رو ببره موردايي داريم بعدش بكن ايران بهتر از امريكاست (sm2)
شب زنده دلان ایران برد یا باخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm100)
یه جور میزنم سیاه و کبود بشیا بعد دیگه نگی همچی چیزیو(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غنا اگر مث 4 سال پیش باشه خیلی سگه(sm29)
الهی به گلهای دایی قسم
به انگشت شیث رضایی قسم
الهی به اخلاق منشوریان
به موی پریشان منصوریان
به اصرار بر کارتیمی قسم
به جادو به ساق کریمی قسم
به گلهای شانسی از راه دور
خصوصن همان ضربه ی خاکپور
به دشواری و سخت و صعبی قسم
به فیگو به کفشای کعبی قسم
به روز قیامت به شیپورو سور
به "چه میکنه"های فردوسی پور
به فلفل به تندی و تیزی قسم
تو رابه فرار عزیزی قسم
به سیمینی ساعد ساقیان
به شوک برج میلاد میثاقیان
به اسطوره ی سرفرازی قسم
به دروازه ی بی حجازی قسم
به مرحوم مغفور بی آشیان
به حرص و به لبخند کفاشیان
خودت روی پای مسی زوم کن
مسی رو دوساعت تو مصدوم کن
(sm14)
بازی فرداس کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی شعر میگیدهمینه دیگه قشنگ حرفت نشون داد که چقدرحرفای من رو فهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس حرفات ثابت کرد که طبق حرفای من اسپانیا از ایران هم تخمی تره
دختر رو چه به اين حرفا (sm59)نقل قول:
طرفدار كدوم تيمي؟؟ همونا كه نارنجي ميپوشن (sm14)
(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اععع ارمیلی تو هنو زنده ای دخی خخخخ بابا امشب بود من نیمه دوم رفتم حموم الان چن چن شدن(sm54)نقل قول:
من دیگه کلا بحثی ندارم شبتون خوش ...
اصلا حالا که اینطوره مارادونا از زیدان خیلی بهتره.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
هایلایت بازی ایران نیجیریه(sm2)
اوف میلی چطوری دادا (sm19)عشقم عوضی اددم کن(sm19)نقل قول:
قهر نكن حالا (sm50)ولي حسين بيا قبول كنيم اسيا بايد به ايران افتخار كنه (sm2)
بی برووو چشم ندارین ببینین دیگه بس که حسودین(sm59)نقل قول:
از زيدان كه بهتره ولي جلو پله هيجي نيست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پله دیوثه (sm3)
آمریکا یکی زد ---
خوشتيپ ترين بازيكنا واسه كدوم تيمن ؟؟ (sm59)نقل قول:
چه گلی زد دمسی
ثانیه 47 ---!
ای بابا قرار بود بمیرم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی دیگه تموم شد تیم قهرمان ایران
توی مایه خالی فیفا آره هیچی نیست(sm2)نقل قول:
پرتغال اوت ميشه اگر اين بازي برنده داشته باشه
گودوخا یکی بگه ایران برد یا بخت(sm98)
توي دوپينگ و اعتياد و مافيا و خلاف چي؟؟ (sm2)نقل قول:
با اون طرز بازی اگر جفتشونم ببازن پرتغال حذفه(sm2)نقل قول:
ضعيف ترين دفاع جام با فاصله زياد پرتغال (sm2)نقل قول:
اطلاعی ندارم در این زمینه بحث فنی و تکنیکی بلد نیستی صحبت نکن اصن والا(sm59)نقل قول:
(sm27)
کامبیز فرت و فرت عکس میذاره (sm14)
از لحاظ فنی که به ما ربز داره بهترینبوده پله پشمشم نیستنقل قول:
فیفا خودشو جر داده که پله بهترینن بازیکن تاریخه هیچکسم جز بلاتر و برزیلیا قبول ندارن(sm14)
تفاوت افسايد با سانتر چيه؟؟(sm98)نقل قول: