به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگ داره کیفیت خوب نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خواستم گیم اف رو واسه دوستم بریزم دیدم به جز فصل آخر همه قسمتا رو 1080 دل کرده بودم (sm70)عجب خری بودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد 480 نیست ؟(sm120)نقل قول:
ممد بعد گل دوم اس ام اس داد لالیگا پر (sm2) بخدا بعد از این حرف ممد منتظر معجزه شدم که اتفاق افتاد (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندیدم ولی میگن مشکل داره یکم تاره بعدشم یه کادر سفید رنگ گوشه تصویر هست حیفه اینجوری ارشیو کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مثلا میخوای بگی اینترنتت خوبه همه رو ۱۰۸۰ میبینی ؟ کیفیت مانیتورت خوبه قشنگ حس تیری دی بت میده (sm50)نقل قول:
ما تا دیرو همه رو ۴۸۰ میدیدم (sm50)
جیگری (sm19)
اینجوری باشه ارزش دیدن نداره (sm120)نقل قول:
وایستیم تا قسمت قسمت بیاد باز (sm120)
(sm3)
ما عادت نداریم مثل تو فخر بفروشیم(sm120)از وقتی فهمیدم 1080 دارم تحریک شدم یه بار دیگه بشینم از اول ببینیم (sm120)نقل قول:
قربونت (sm19)