مودمم گارانتی داره اولا خراب نیس دوما کی حوصله داره بفرسته تهران صبر کنه تا بیاد ! ریدم به شرکتش نمایندگی نداره هی جا
نمایش نسخه قابل چاپ
مودمم گارانتی داره اولا خراب نیس دوما کی حوصله داره بفرسته تهران صبر کنه تا بیاد ! ریدم به شرکتش نمایندگی نداره هی جا
(sm2)از تو غار در اومد نمیدونی این چیزا رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار نیس همه مودمای قدیمی برینه
خوبه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ظهری یه عالم دوغ خوردم خوابم گرفت شب بیدار بمونم دس به دعا شم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر پدرش لعنت.خامسم قبل جام جهانی میخواست آخر رفتش رئال.
برو یره با یه ای تی من اینجوری رفتار می کنی قطع شدن مودم بیشتر به مشکل سخت افزاری تا نرم افزاری اولا فریم برای یه سری ابشن و پچ شدن باگ ها من نمی دونم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جمع مسلمین خوش آمدی.(sm2)نقل قول:
هزارتومن میدم به یه گدا اگه منچستر امشب ببره (sm120)نقل قول:
الی من نصف سنت رو با کامپیوترها سر کردم تجربه ای که من دارم مطمئنا تو نداری (sm70)
من وقتی یه چیزی میگم با ریزه کاری هاش میگم از 0 تا 100
نمی بره هزار تومن میمونه تو جیبتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]