نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدیم تو داری (sm2)رفیق منم گوشی داره دلیل نمیشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فهمیدیم تو داری (sm2)رفیق منم گوشی داره دلیل نمیشه (sm2)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایوس آپدیت بود از قبلنقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادربردمم الان قدیمیه اون موقع که من گرفتم اخرین مدل گیگا بود بیچارم کردن تا اوردن !! مردم میرفتن مادربرد 70 تومنی میگرفتن اونموقع من 480 هزار تومن پول اینو دادم
خب یه Mp3 پلیر 15 تومنی بخر(sm74) (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دردمان مشترک است ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا،من برم درسمو بخونم پس(sm120)نقل قول:
کلا هم بی خیال آلبوم میشم که وقتمو نگیره(sm2)
(sm70) ذهنت منفیه (sm39)نقل قول:
منظورم این بود که نمیتونم گوش کنم (sm74)
دارم یه فلاش دیگه امتحان می کنم خودم حدس میزنم 90 درصد مال فلاش باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه ولی واسه من باز نمیشه نمیدونم چرا هم با وی پی ان امتحان کردم هم بدون وی پی اننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی نمیدونه اشکال از چیه واسه من همه سایتها باز میشه به جز این تازه اینجوری شده