اکبر شرخر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر شرخر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا پرز هست امکان همه چی هست
یعنی اگه بگن رونالدو با 20 میلیون به زنیت سن پترزبورگ پیوست نباید تعجب کنیم(sm120)
اره فرانسه .گشنم میشه قاطی میکنم (sm120) ولی کریس فرانسوی بود این تیم قهرمان میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دو سال اخیر گرون ترین خرید چلسی 32 میلیون پوند بوده
گرون ترین خررید ارسنال 50 میلیون
من دیگه حرفی ندارم (sm120)
(sm98) لابد چلسی هم تاریخش رو مدیون پورتو ئه؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رونالدینیو نزدیک بود بره یونایتد،(sm120) دم راسل دیوث گرم (sm100)
احمق شد مصدوم بود بزور بازی کرد و سوپرکاپ رو از دست داد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون اول گفتم یه بلایی سر رئال میاد
اول مصدومیت رونالدو
دوم فروش انخل(sm25)
من جای احسان علیخوانی بودن تو این 2.3 ساله 4 بار سکته رو زده بودم الان هم تو ملکوت علا بودم (sm120)
منچستر کس مغز شده میخواد ویدال رو 56 تا + نانی بده بره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز خوندم رو گریژمان هم منچستر راست کرده (sm120)بعید میدونم بیان سراغ سانچز
ولی لیورپول رفتنش احتمالش بیشتره (sm120)شاید بعنوان بخشی از قرار داد بدن بره ولی فک کنم پیشنهاد ارسنال بیشتر از همه ست (sm120)
چلسی تو تاریخ ادعایی نداره! تیم متوسطی بوده ولی در عین حال تمام جام های اروپایی هم در کارنامه داره (sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما هستین که دم از تاریخ میزنین اما از 4 سی التون 3 تاش ماله چند سال اخیر (sm120)
این بارسا بی نام رونالدینهو در هیچ کجای دنیا شناخته شده نبود تو ایران که اصلا(sm120)
**** کاپ رو میتونیم بی کریس هم ببریم (sm120)خدا کنه با امادگی کامل به لیگ برسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندچند بزنیم احتمال میدم بلژیک صعود کنه اگه فلینی نرینه(sm29)
با اختلاف مزحک ترین - غیر منظقی ترین جمله تاریخ باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین سویا رو تو لیگ با کریس باختیم(sm29) تقریبا قهرمانی رو از ما همین سویا گرفت(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال دیگه حس غم و غصه رو نداشتم برنامشو تا الان ندیدم (sm120)نقل قول:
با مسی همه چیز امکان پذیره (sm120)نقل قول:
جوئل کمپل رو با کریس معاوضه میکنین(sm120)نقل قول:
بلژیک 2 آرژانتین 1 (sm29)نقل قول:
باز اه و نالبه کنین ما بازیکن نداریم (sm120)نقل قول:
فرنیداند هم رفت رنجزنقل قول:
ویدیچ هم کر رفته این لاشیا چرا مدافع نمیگیرن
منچستر هم شده بارسا (sm120)
از این فکرا نکن برادر
بارسا 26 میلیون پوند میخواد ولی آرسنال 19.8 میلیون پوند رو میز گذاشته (sm120) گفته میشه ادامه مذاکرات امروز عصر انجام میشه
اون موقع کروس و فالکائو و جیمز رو نداشتیم (sm120)نقل قول:
**** کاپ چون جام اروپاییه دوست دارم ببریم ولی اگه کریس 1 درصد هم مصدوم بود نباید بازی کنه چون تو لیگ و یو سی ال بیشتر بش نیازه (sm120)
به ضخیه ترجیح میدم تیم بزرگی مقل ارژانتین بیاد بالا 0 هر چند ازش متنفرم) تا یه تیم تازه به دوران رسیده مثل بلژیک (sm120)
چون در غیر این صورت از فردا باید شاهد طرفداران لاژیکم باشیم مثل اتفاقی که برا تیم تازه به دوران رسیده بارسا افتاد (sm120)
مثه 6 بازی با اتلتیکو(sm120)نقل قول:
مسی 2 ساله فک کنم به کورتوا و اتلتیکو گل نزده(sm120)
والا اگه مثه بازی با امریکا مهاجماش نرین بلژیک به نظرم صعود میکنه(sm120)
اگه مسی امشب گل نزنه معلوم میشه چک و کورتوا یکاری میکنن قبل بازی یا هم به اسم چلسی الرژی داره(sm120)
تو کی رو زدی(sm29)
کلا با الکسیس میشه 4-2-3-1 منظم بازی کرد اوزیل هم دیگه از گوش میاد وسط ولی اون دوتا هافبک که یکیش باید دفاعی باشه بد جور تو چش میزنه (sm120)نقل قول:
مسی هفت بازی و حدود 540 و خورده ای دقیقست نتونسته دروازه کورتوا رو باز کنه (sm120)نقل قول:
احتمال دوم خیلی قوی تره (sm120)
من برد ارژانتین (sm98)
(sm120)(sm27)
برد بلژیک(sm27)
زدم 2-1 بلژیک میزنه(sm120)
امتیاز 288 رتبه 186 هزار(sm120)
چلسی و مورینیو به تلاش های مذبوحانه خود برای خرید تونی کروس ادامه می دهند. در حالی که این هافبک با رئال به توافق رسیده است ، آبی پوشان سخت در تلاش هستند تا او را اغوا کنند. دیلی استار گزارش داد که چلسی در روزهای اخیر با این بازیکن و وکلایش تماس گرفته اند تا مزه دهان وی را عوض کنند و مانع از پیوستنش به رئال شوند اما بعید است که موفق شوند.(sm120)
این حامد فلاح دیوثو ببین(sm120)
راستی احمد کجاست ؟خبری ازش نیست ؟(sm120)
بریم بازی بعدشم والیبال(sm27)
من اخر یه روز بهش تجاوز میکنم(sm120)نقل قول:
بریم که اذانه (sm120)
8 سال به سیلی صورتمونو سرخ کردیم ولی هیچ وقت لقب کره اسب رو به خودمون ندادیم (sm120)نقل قول:
از رونالدو خوشم نمیادنقل قول:
مودریچ + دیماریا = کمپل فک میکنم حالا (sm120)
نقل قول:
(sm120)
چلسی تیم با دوران رسیده هستش ؟ (sm120)
(sm120)
ااکسیس رو بگیریم (sm120)نقل قول:
هیگواین جاکش (sm120)