ماییم و آب دیده... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ماییم و آب دیده... (sm50)
رسول دیوث وایسا دنیا رو فرستادم 320 (sm120)
یکی بود یکی نبودم الان برات آپ میکنم از آیتونز ریپ زدم (sm126)
این دیگه از کجا ظاهر شد (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من هرکسی رو که دعوت نمی کنم طرف از اول عمرم سر جمع 2 بار منو ندیده میخوام دعوتش کنم بیاد چلو گوشت بخوره ؟؟ اون شخص بیاد چیز منو بخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم عقد و نامزدی خلوته معمولا نهایت 300 نفر ولی اون مجلس جشن عروسی مهمون زیاده
من همون اول توافق می کنم همه مخارج باید فیفتی فیفتی باشه (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم خیلی ممنون واقعا زحمت کشیدی (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی کسایی که نمیشناسی 300 کادو میدن بعضیا خیلی صمیمی100میدن(sm2) زود قضاوت نکن اونا که رودرواسی دارن بیشتر میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیل های ما اینجوری نیستن میان خانوادگی سیبیل به سیبیل میشینن فوق فوقش خیلی حال بدن 50 تومن میدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب خرجات در اومد ؟نقل قول: